TikTak Kirala Üyeliğim Uygulama Güncelledikten Sonra 2 Gün İçinde Sürüş Skorum Düştü

20 Haziran 2024 19:003.305

Üyeliğim durduruldu. Yere pasif statüsüne alındı. Hiçbir borcum olmamasına ve kaza geçmişim olmamasına rağmen üyeliğimin tekrardan aktif edilmesini talep ediyorum. Yaklaşık 1.5 senedir Tiktak Neo müşterisiydim. Puanım, uygulama güncelleme yaptıktan sonra 2 gün içinde sürüş skorum düştü.

20 Haziran 2024 19:30 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TikTak

21 Haziran 2024 10:46

Merhaba, Sürüş performansı, hem sizin hem de diğer trafik kullanıcılarının güvenliği için kritik bir konudur. Gerçekleştirdiğiniz sürüşlerdeki trafik verilerine dayalı tespit ettiğimiz bazı endişe verici durumlar bulunmaktadır ve genel trafik güvenliğini tehlikeye atabilecek düzeydedir. Sürüş performansınız, uygulamamızın belirlediği güvenlik standartlarının altında kaldığı için artık kiralama işlemi gerçekleştiremeyeceksiniz ve sizi uygulamamızda artık maalesef misafir edemeyeceğiz. Bu kararın amacı, sizin ve diğer trafik kullanıcılarının güvenliğini korumaktır. Bu konudaki kararımızı anlayışla karışılacağınızı umuyoruz. Saygılarımızla, TikTak

Tiktak Hesabım Usulsüz Bir Şekilde Pasif Statüye Alındı

20 Temmuz 2024 00:271.965

Merhaba, dün 18.07.2024 tarihinde TikTak uygulaması üzerinden bir üyelik oluşturdum. Üyeliğimi oluşturduktan sonra TikTa...

Tiktak Hesabım Usulsüz Bir Şekilde Pasif Statüye Alındı

Tiktak Yanlış Anlaşılan Pasif Üyelik

5 Temmuz 2024 14:302.170

Öncelikle merhaba, aktif olarak TikTak kullanıcısıydım. 1.5 ay öncesine kadar en son kiraladığım aracın kiralamasını bit...

TikTak Kirala Pasif Statü Ne Zaman Kalkar

4 Mart 2024 19:191.301

Tiktok üyeliğim, sürüş puanım düşük olduğu için pasif duruma alınmış. Üyeliğimi aktifleştirmek istiyorum. Lütfen yardımc...

Tümünü Gör
Tiktak Kirala Para İadesi Yapılsın!

Tiktak KiralaPara İadesi Yapılsın!

Eren
Tiktak Kirala Üyelik Bilgileri Sıkıntısı!

Tiktak KiralaÜyelik Bilgileri Sıkıntısı!

Tiktak Kirala Tiktak İzinsiz Hesabımdan Çifte Para Çekti Cezamı Ödememe Rağmen

Deniz
Şikayet Tiktak Kiralama Bizi Zor Durumda Bıraktı Bir Günlük

Şikayet TiktakKiralama Bizi Zor Durumda Bıraktı Bir Günlük

Turgay
Tiktak Kirala Arabam Çalışmıyor!

Tiktak KiralaArabam Çalışmıyor!

Yiğit