Tiktak Hesabımı Sebepsiz Yere Kapattı

28 Ağustos 2024 04:15

Merhaba, ben ailem ile numaralarımı değiştirdim. Babamdan aldığım numarada TikTak hesabı kayıtlıydı. Bu yüzden kendi TikTak hesabımı kullandığım numara üzerine değil de annemin kullandığı numara üzerine kayıt etmek zorunda kaldım. Müşteri hizmetlerini aradığımda bana yardımcı olamayacaklarını, yeni bir numara almam gerektiğini söylediler. Ben de yeni bir numara alamayacağımı, bir şey olduğunda benim numaramın aranması gerektiğini bildirdim. 25 Ağustos tarihinde bir araç kiraladım. İstanbul'dan Kütahya'ya giderken, hesabımda bir sorun olmaması için sizi aradım ve şehir dışına çıkacağımı, hesabıma kayıtlı numaranın yanımda olmadığını, kendi numaramın bu olduğunu ve buradan ulaşılması gerektiğini bildirdim. Müşteri hizmetleri, aracı durdurmamı, sağa çekmemi ve korna basmamı gibi doğrulamalar aldı ve hayırlı yolculuklar diledi. Ertesi gün, Kütahya'dan İstanbul'a dönerken sabah benim bildirmeme rağmen hesabımı kayıt ettiğim annemin numarasını aramışlar ve telefonu dayım açmış. Resul Can A****** benim yeğenim ama şu an burada değil denmiş. Sonrasında TikTak benim bildirdiğim numarayı aradı. Araçta CarPlay bağlı olduğu için ben de telefonu açtım fakat ses sıkıntısı oldu. Bu yüzden TikTak yüzüme kapattı ve bir daha geri aramadı. Bunun üzerine geri aradığımda herhangi bir sorun olmadığını söylediler. 25 Ağustos akşamında aracımı kilitler kilitlemez hesabımın pasife alındığını gördüm. Numaramı değiştirmediğimde bir sorun olmayacağını söyleyen sizin müşteri hizmetleriniz. Ama her şeyi haber vererek yapan ben, sizin tarafınızdan suçlu bulunuyorum. Yaptığınız adaletsizliktir ve bu konuda bana yardımcı olmanızı arz ederim.

30 Nisan 2024 20:00
Can sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 03:52
Samet sonuçtan çok memnun

21 Aralık 2023 02:03
"Ekipler tarafından kısa sürede takip ve teyit edilip kısa sürede sonuca ulaştığı için çok teşekkür ederim.🙏🏻"
TikTak Kirala Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Bilgilendirme Ve Haksız Para Kesintisi

26 Ocak 08:40