Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Türk Hava Yolları Pişmanlıktır

Türk Hava Yolları Pişmanlıktır
Sinem
19 Eylül 2023 08:53

17.09.2023 tarihli 10:50 Sivas-İstanbul uçağına THY'den bilet aldım. Uçuş günü, uçak öncesinde 20 dk sonrasında 40 dk rötar aldı. Aradan yaklaşık bir saat gibi bir süre geçtikten sonra sebebi söylenmeyen kendilerince 'mücbir sebep' diye belirttikleri bir nedenden dolayı sefer iptal edildi. Onca insan ortalıkta bırakıldı ki bizim o uçaktan başka İstanbul'a gidebileceğimiz herhangi bir başka sefer 17:30'da var o da Sabiha Gökçen Havalimanına. Tüm itirazlar sonucunda bahsi geçen global firma bizlere 16:30-17:00 saatleri arasında İstanbul'dan uçak getirteceğini söyledi. Tabii bu arada 3 saati geçen beklemelerde bahsi geçen ikramları beklemesin kimse su bile vermediler. Homurdanmaya başlayan insanlara Soğanlı dürüm pardon kendilerince tavuk dürümdü o, onu ikram ettiler. Bu arada su yine yok. Tam 7 saat alanda bekledik çünkü İstanbul'dan geldiği varsayılan uçak da 50 dk rötarlı geldi :) sonunda bindik ama o uçağa. İstanbul havalimanına indik bu defa bagajımın karıştırıldığını, kilidinin hangi sebeple açıldığını ve neden bavulumun kırıldığını sorduğumda cevap alamayıp sadece bavulum kırıldığı için bir bavul ile değiştirebileceklerini söylediler :) bavulu kabul etmeyip (kabul edilebilir kalitede asla değil) şimdi de beni sigorta ile muhatap ettiler ve onunla uğraşmak zorunda bıraktılar. Sonuç olarak şunu söyleyebilirim. Türk Hava Yolları kendi çapında global olduğunu söyleyen ama iş gerçeğe döndüğünde mağduriyetten ve pişmanlıktan başka bir şey değildir. THY pişmanlıktır.

Esra
27 Ekim 2023 14:21
THY Tarafından Yolcuğumuzun Haksız Yere Engellenmesi
THY Tarafından Yolcuğumuzun Haksız Yere Engellenmesi

Hasan
09 Eylül 2024 15:23
Ege sonuçtan hiç memnun değil

Ege
10 Ekim 2023 12:54
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
02 Ekim 2023 22:25
Türk Havayolları (THY)
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
08 Ağustos 2023 13:18