Evren sonuçtan hiç memnun değil

The North Face Mont Su Geçirme Sorunu

17 Ocak 2024 12:04

26 Kasım 2021 tarihinde Karspor mağazasından, teknolojisini araştırarak satın almış olduğum futurelight membranlı 3 in 1 montum omuz ve kol kısmından su almaya başladı. Kamp' a gitmiştik yarı yolda kaldık yani. Konuyla ilgili North Face mağazasına giderek konuyu konuştum sadece incelemeye gönderilebileceği söylendi. North Face müşteri ilişkilerine yazdım. Web sayfaları dışında aldığım ürünü, aldığım yere götürmemi istediler. Karspor müşteri ilişkilerine yazdım fakat 2 yıllık inceleme süresini 1 ay geçirdiğim için garanti dışında olduğunu söyleyerek kestirip attılar.

Yurt dışı sayfalarında araştırdığım kadarıyla membran üzerindeki kaplamanın zamanla azaldığını ve teknik ceketlerin su dayanıklılığını koruyan, yenileyen ürünlerle yıkama yapılması gerektiği yazıyor. Ancak, çalışanların ve müşteri ilişkilerindeki arkadaşların bu konudan sanırım haberi yok veya umurlarında değil. Zaten bu bakım ürünlerini de satmıyorlar bile. Anlayamadığım konu bu paralara satılan ürünlerin arkasında durmayıp pinpon topu gibi aldığın yere git, yok 1 ay geçti garanti dışı demeleri çok şaşırtıcı. Aldığım yer, sattığının arkasında durmadığı gibi marka da arkasında durmuyor. Bir daha north Face ürünü asla tercih etmeyeceğim. Bu konuyu yurt dışına da yazacağım.

22 Şubat 2024 05:02
The North Face İntersport Pişmanlıktır. Müşteri Memnuniyeti Sıfır.
The North Face İntersport Pişmanlıktır. Müşteri Memnuniyeti Sıfır.
Ali sonucu yetersiz buldu

29 Haziran 2024 13:25
The North Face Northface Satış Sonrası Kötü Hizmet
The North Face Northface Satış Sonrası Kötü Hizmet

Yanlış Garanti Bilgisi Ve Ürün Kalitesi Sorunları

11 Şubat 2025 15:28

13 Ekim 2025 19:26
su-gecirmezlik-garantili-montun-su-almasi-ve-iade-sorunu-1.jpg
Sabit sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 23:59