Abdurrahman sonuçtan çok memnun

TGS - Turkish Ground Services TGS Engelli İş Mülakatı

13 Ağustos 2024 23:54

Merhabalar, bugün TGS'de Engelli kategorisinde iş mülakatı gerçekleştirdim. Şahsım 30 yaşında LGS alanında özel eğitim veren birisiyim. Maalesef başımdan talihsiz bir olay geçti ve Bipolar rahatsızlığı olan bir kişi tarafından içerisinde bulunduğum gruba bıçaklı saldırı gerçekleşti. Ben ve 3 arkadaşım (2'si nişanlı, olaydan bir hafta sonra nikahları olan devlet memuru) karakolluk olup karşı tarafın Bipolar olduğunu ve daha önceden sabıkası olduğunu öğrendik. Karşılıklı şikayet sonucu mahkemelik olduk. Nöbetçi hakim de bizleri ağır cezaya sevk etti. 1 buçuk sene boyunca geciken adalet sonucu herhangi bir hüküm veya ceza almadan beraat ettik, üstüne haksız yargılanmamızdan ötürü tazminat aldık. Böyle saçma bir meseleden sanık olarak yargılandığım için bunun TGS bünyesinde sorun olacağı söylendi. Umarım bu mesajı okuyan yetkili arkadaş TGS yönetimine bu meseleyi iletir. İşim olsun veyahut olmasın, maalesef yaşadığımız bu ülke şartlarında sizlerin bile her an mahkum veya sanık olarak yargılanabileceğiniz şu günlerde, konunun en azından şahsım adına biraz esnek olmanız. Sizleri çok iyi anlıyorum, hayat yolu kuralları veyahut kendi tüzüğünüz vs. Sırf sanık diye geçmişimde yargılandım diye, ki haksız yargılanma bir de. Deseniz ki evet suç işledim, hüküm giydim, onu da anlarım ama tazminat bile almışım haksız yargılandım diye. Bu konuyla ilgili karşı tarafın Bipolar olduğu, suçsuz beraatim dosyayla ilgili gerekli evrakları istendiği takdirde tarafınıza iletebilirim. Konu ile ilgili sizlerden geri dönüş beklemekteyim. İyi çalışmalar dilerim.

Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Havalimanında Hasarlı Valiz Ve Çalışanların İlgisiz, Saygısız Tutumu Mağdur Etti

20 Ağustos 2025 18:17

TGS Personeli Nedeniyle Uçağımı Kaçırdım, Mağduriyetim Giderilmiyor

31 Ekim 2025 23:19
TGS Personeli Nedeniyle Uçağımı Kaçırdım, Mağduriyetim Giderilmiyor
tgs-personeli-nedeniyle-ucagimi-kacirdim-magduriyetim-giderilmiyor-4.jpg
tgs-personeli-nedeniyle-ucagimi-kacirdim-magduriyetim-giderilmiyor-1.jpg

TGS - Turkish Ground Services TGS Sınav Problemleri

07 Şubat 2024 00:46
Emel sonuçtan hiç memnun değil

24 Mart 2024 09:24
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 22:50