Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
06 Ocak 2024 15:37

9 Eylül 2023 tarihinde Tesla model y aracımı teslim aldım. Tüm özellikleri dahil olarak satın aldım. Ağustos ayında ödemeyi yaptım. Sonra iş için seyahate çıktım. Döndüğümde, parasını ödediğim halde ve araçta var olduğu bildirilmesine rağmen aracımın tam otonom sürüş özelliğinin ve yanıma gel çağrısının çalışmadığını gördüm. Firmayı aradım ve aldığım cevap beni hayrete düşürdü. Firma temsilcisi, bu araçların tam otonom sürüşlerinin Türkiye'de mümkün olmadığını söyledi. 'madem öyle, neden bu araçları bu özellikleriyle bize sattınız? ' diye sorduğumda aldığım cevap çok daha vahimdi. 'arzu ederseniz, aracı aldıktan sonra bir ay içerisinde tam ücretiyle iade edebilirsiniz' dediler. Ancak ben bunu bilmediğim ve iş seyahatinde olduğum için bu süreyi kaçırmıştım. Böyle bir markanın böyle bir davranış sergilemesi, müşterilerini yanıltması ve tam bilgilendirilmemesi çok büyük bir skandal. Bu konuda hangi yetkili mercilere başvurabileceğim konusunda bana yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Veysel d****0532****337, v****[email protected]

Kubilay
21 Aralık 2023 12:21
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
19 Temmuz 2023 14:15
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Tesla Teslimat Ve İletişim Sorunu

Ömer
01 Ağustos 2023 20:24

Oğuz
20 Aralık 2023 20:03
Emre sonuçtan memnun

Emre
24 Ağustos 2023 13:32
"Bu mesajdan hemen sonra, Tesla App'de teslimat tarihi seçimi ile ilgili bölüm aktif oldu ve 05 Eylül tarihinde Teslimat yapıldı. Teşekkürler"