Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

Tesla Tamamen Bir Pişmanlıktır.

Muzaffer
13 Eylül 2024 09:23

Tesla araç alacak arkadaşlara duyurulur. Her şey bir test sürüşü ile başladı. Test sürüşünden sonra 2 günde bir arayarak aracı almayı düşünüyor musunuz diye soruyorlar, biz de ilgili bir firma olduğunu düşündük ve almaya karar verdik. Hatta kaporayı yatırdık hala arıyorlardı almayı düşünür müsünüz diye. 02/08/2024 tarihinde kaporayı yatırdık biz kaporayı yatırdığımızda tahmini teslim. Eylül-Ekim idi. Buraya kadar sorun yok. Değerli Tesla çalışanları sadece Mail üzerinden konuştuklarından işlemler yavaş ilerliyor. Pardon yavaştan daha yavaş. 2 gün önce mail attım birkaç soru sormam lazım beni arar mısınız diye hala dönüş yapan yok. Parayı yatırdık. Tahmini ne zaman araç elimize gelir sorumuza bile cevap alamadık. Vitrini harika bir firma araçları kaliteli olabilir ama arka planı aşırı zayıf. Eklemeyi unuttum. Yine benim işlemlerimle ilgilenen arkadaşa ulaşamadım ve en sonra bir numara buldum ve durumu anlattım ben mağdur oluyorum dedim. Karşımdaki hanımefendi. Çalışan arkadaşın suçunun olmadığını sorunun bende olduğunu biz sana bekle diyorsak bekleyeceksin tavrında konuştu. (çalışan arkadaşlar birbirlerini kolluyorlar hem de Müşteriye karşı) iki kere şikayet etmeye cesaret edemedim ama sitem ettim. Bir kişide ya bu adam bize bir şey anlatmaya çalışıyor dinleyelim demedi. Hayatımdaki en pişman olduğum arabam olacak keşke parayı yatırmasaydım 50bin liram yansaydı ama artık çok geç ve gerçekten bu firmanın iletişim sorunu beni siz değerli tüketicileri uyarmak zorunda bıraktı. Tesla Pişmanlıktır.

Atilla

14 gün içinde yasal cayma hakkınız var eğer online aldıysanız.

Tesla Türkiye Aracı Ve Paramı Geri Vermedi

Leyla