Murat sonuçtan çok memnun

10 Mayıs 2024 11:55
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Söz verildiği üzere masa takımı 24 Mayıs tarihinde (bugün) teslim edildi. Buradan öncelikle Sikayetvar.com a ve Tepe Mobilya Müşteri Destek Merkezine teşekkür ederim.”

Tepe Home dan ücretini peşinen ödeyerek tam 3 ay önce 1 adet mutfak masası ve 4 adet sandalye satın aldık. Satın aldığımız tarihte bize 3 ay sonraya gün verdiler ve kurumsal bir firma olduklarını hiçbir gecikme veya aksama olmadan 07 Mayıs tarihinde teslim edeceklerini söyleyerek bizi kendilerine inandırdılar.

Ancak 07 mayıs tarihi geldiğinde bizi ne arayan oldu ne de soran. Müşteri hizmetlerini aradık. 4. Sırada olduğumuzu söylediler ve tam 1 saat beklettiler ama açan olmadı. Sonra şikayetvar.com dan öğrendik ki her arayana 4. Sırada olduklarını söylüyorlarmış. Kurumsal firma ne de olsa.

Güçlükle Bilkent teki satın aldığımız mağazaya ulaştık. Bize bir sıkıntı olmadığını teslim edileceğini söylediler. Yine teslim edilmedi. Ertesi gün yine Bilkent mağazayı aradık. Bize bilgi veren kişinin toplantıda olduğunu yanlış bilgi verdiğini, sandalyelerde sıkıntı olduğunu söylediler. Yahu 3 ay bekleyen siparişin ne sandalyesi ne sıkıntısı. Sizi arayacağız dediler. Tahmin edin ne oldu. Kurumsal firma ya bunlar, tabii ki bizi arayan olmadı.

Yine biz aradık. Bu sefer numaramızı engellemişler galiba Bilkent mağazayı 3 kere aramamıza rağmen açmıyorlar.

Yani özetle, paramızla rezil olduk. Ne arayan var ne soran var ne siparişin ne durumda olduğunu söyleyen var ne de teslim var.

Siz bu Kurumsal! Firmayı tercih ederken yukarıyı lütfen okuyun.

Müşteri No: 4000276801
Satış No: 1000221236
Fatura No: 9000293706

Benim son umudum Şikayetvar.com aracılığı ile bu firmadan bir an önce kurtulabilmek.

10 Mayıs 2024 17:36 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhabalar; Müşterimiz ile görüşme sağlanarak süreciyle ilgili bilgi verilmiştir. Saygılarımızla,

Murat
11 Mayıs 2024 11:23

Şikayetvar a yazmamdan 5 saat sonra benimle iletişime geçtiler. 20-24 Mayıs aralığında teslim etme sözü verdiler. Bakalım teslim edecekler mi? Teslim edildiği takdirde buraya yazacağım.

Murat
24 Mayıs 2024 10:26

Gürbüz sonuçtan çok memnun

Gürbüz
26 Nisan 2024 11:04
"Tepe Home müşteri temsilcisine yardımlarından dolayı Teşekkür ederim"

16 Mart 2024 13:49
Tepe Home Kalite Beklentisi Ve Garanti Sürecinde Yaşanan Hayal Kırıklığı
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Tepe Home'dan Aldığım Ürünlerde Sürekli Gecikme Ve Çözülmeyen Sorunlar

23 Mayıs 17:16
Alper sonucu yetersiz buldu

13 Şubat 2024 11:52
Umutcan sonuçtan hiç memnun değil

Umutcan
12 Mayıs 21:17