Beyzanur sonuçtan hiç memnun değil

Temu Kartımdan Fazla Para Çekti!

Beyzanur
03 Temmuz 2024 00:51

Temu uygulamasından sipariş verecektim. Ürünlerimin toplamı 1303 TL. Vergi ile beraber 1693 TL oluyordu ama ödemeyi yaptıktan sonra kartımdan 1761 lira aldı. Bunun sebebi nedir? Geri ödememi istiyorum. Aldığınız paramın kuruşuna kadar ödenmesini istiyorum. Zaten vergi ücretini ödedim peki kartımda neden o kadar yansıyor!

Yorumlar (5)

Bende aynı sorunu yaşadım. Fakat çözümü bulundu Ekran görüntülerini alın. Canlı destek tarafına girin. Mesaj kısmına canlı destek yazın Canlı destek bağlantısı yapılana kadar tekrar edin. Sonra temsilciye derdinizi anlatın. Ekran görüntüsünü paylaşın Bir süre sonra arada ki fark hesabınıza indirim olarak yansıyor.

Şikayeti Çözüldü

Temudan yanlışlıkla 1.094 liralık üçlü kazak siparişi verdim hemen iptal ettim iade olarak 1077 lira hesabıma aktardılar ama aynı gün hesabımdan 1.137,28 lira para çekti. Bu nasıl oluyor? Neden bu kadar para çekildi hesabımdan?

Şikayeti Çözüldü

Temudan yanlışlıkla 1.094 liralık üçlü kazak siparişi verdim hemen iptal ettim iade olarak 1.077 lira hesabıma aktardılar ama aynı gün hesabımdan 1.137,28 lira para çekti. Bu nasıl oluyor? Neden bu kadar para çekildi hesabımdan?

Sefa
Sefa

Temu tl/dolar çevirip, karttan para çekiyor, haliyle banka da kur farkını alıyor bizlerden. Tüm bankalar alır. Ekstra bilgi vereyim; oluşturduğun sipariş iptal et, kur farkıyla geri ödemezler. (tüm bankalar % olarak farklı kesinti yapıyor)

İlker
İlker

Aynı durum bende de oldu bankayı aradım temu tarafından olduğu söylendi çözüldü mü?

Mercan sonuçtan hiç memnun değil

Mercan
04 Nisan 2025 13:40
Hatalı Ücretlendirme: Fazla Çekim Sorunu
Hafize sonuçtan hiç memnun değil

Temu'da Vergi İadesi Sorunu Ve Eksik Geri Ödeme

Hafize