Elmira
13 Nisan 2024 21:10

Merhaba Tefal HV8 Plus 2000w kıyma makine alalı 2 ay olmadı sadece 3 defa kullanmama rağmen metal parçaların renginde kararma başladı, yiyeceklere siyah renk veriyor. Sadece Elle yıkamamıza rağmen metal aksamlarındaki renk değişimi gida ürününde görülmemesi gereken bir durum. Markaya güvenerek piyasanın üzerinde para vererek bu urunu aldık.
Tefal'e yakışmadı. Mağduriyetimin giderilmesi ürünün değiştirilmesini istiyorum.

14 Mayıs 2024 17:18

Merhaba şubat ayında aldığım ve sadece 3 kere kullanıp Elle yıkadığım kıyma makinesinin metal parçaları renk değiştirip gıdaya da boyasını veriyor servise başvurdum ve sonrasında bana "kimyasal kullanımı" diye karar çıktı benden parayla parçalarını değiştirmemi talep ettiler ya da itirazda bulunabilirsiniz dendi. Ben itirazda bulunmak için müşteri hizmetlerini aradıktan sonra bana yapabilecekleri bir şey olmadığını yani Tefal ürünün arkasında durmadığını söylediler. Büyük bir firma diye güvenip aldığım ürün bu hale geldi ve yardımcı olan yok. Benim için hayal kırıklığı.

14 Nisan 2024 08:57 (Şikayetten 11 saat sonra)

14 Nisan 2024 14:20
15 Mayıs 2024 09:23

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Fazli
03 Haziran 2024 12:47

Tefal Kıyma Makinesi Parçaları Kararıyor

Fatma
20 Ekim 2023 21:56
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Tülay
03 Eylül 2023 17:35
Tefal Kıyma Makinesi Aparat
Rumeysa sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Kıyma Makinesi Parça Sorunları Ve Yüksek Maliyet

Rumeysa
17 Kasım 2024 01:12
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
06 Temmuz 2023 08:55