Sevinç sonuçtan hiç memnun değil

Tedi Discount Tekstil Mağazacılık Hediye Değişiminde Yaşanan Sorun Ve İlgisiz Personel

Sevinç
15 Ağustos 2024 00:04

Geçen hafta doğum günümde Tedi Acıbadem şubesinden satın alınmış bir gecelik hediye geldi. Hediye eden abla, eğer uymazsa gidip değişim yapabilirsin demişti. Geceliğin bedeni küçük geldi. Bugün akşamüstü değiştirmek için gittim. Fiş sordular, ben de hediye bu ürün dedim. Ondan sonra birbirlerine baktılar, gözlerini belerttiler. Sanki suç işlemişim gibi süzdüler. Dedim olmadı bedeni. Ya değiştireceğim ya da yerine bir şey alacağım. Yine birbirlerine bakıp, fiş sordular. Sinirlendim! Geceliği fırlatıp attım. Alın sizde kalsın dedim. Ne kadar kötü bir personel var. Ne konuşma adabı var, ne çözüm üretecek bir güler yüz. Kaba ve kibirli. Yöneticiler kameraları izlerlerse görürler. Alın geceliği siz giyin. Bir daha o mağazaya girmem. Bu kabalığı yapan personellerle daha çok müşteri kaybedersiniz.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Mağaza Personelinin Saygısız Davranışları Ve Yetersiz Hizmet

Fatih
15 Mayıs 2025 22:05
Mağaza Personelinin Saygısız Davranışları Ve Yetersiz Hizmet
Semiha sonuçtan hiç memnun değil

Semiha
06 Ağustos 2024 17:24