Tecno Camon 20 Uygulamalardan Atıyor

Tecno Camon 20 Uygulamalardan Atıyor
18 Ocak 2024 15:193.206

Ocak ayı başında Sefaköy'deki Turkcell bayisinden iki adet Tecno Camon 20 aldık. Ancak, her iki telefonda da e-Devlet gibi uygulamalara giriş yaptığımızda otomatik olarak uygulamadan atıyor. Bu sorun düzeltilmeyecek bir problemse, acilen cihazlarımızın değiştirilmesini talep ediyorum. Ayrıca, müşteri hizmetleriniz cevap vermeyecekse neden var? On dakika bekledim ve kimse cevap vermedi.

18 Mart 2024 20:12

Cihazım 3 ay olmasına rağmen akıllı saatime bağlanmıyor illa kendi markası mı olması lazım anlamadım daha önce uygulamalara girmiyor diye şikayetim vardı yine aynı sorunu yaşıyorum ne Netflix ne e devlet hiçbir şekilde açılmıyor akıllı saatime bağlanmıyor. İyice sıkılmaya başladım artık çok pişman oldum aldığıma

18 Ocak 2024 16:36 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Siz değerli kullanıcılarımızndan aldığımız geri bildirimlerle her gün daha iyi bir müşteri deneyimi sunmak için kendimizi geliştiriyoruz. Yaşadığınız sorunu inceledik ve size destek olmak amacıyla şikayetvar üzerinden ilettiğiniz iletişim bilgileriniz aracalığı ile size ulaşmaya çalıştık ancak size ulaşamadık. Size bir e-mail yönlendirdik, sizi tekrar arayabilmemiz için lütfen bize müsait olduğunuzda dönüş yapınız. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

29 Ocak 2024 14:12

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup sonucu tarafınıza iletilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Serdar
29 Ocak 2024 14:14

Müşteri hizmetleri yetkilisi ozan bey sabırlı be gayretli bir süreç sonunda problemimin çözülmesinde çok başarılıydı kendisine sonsuz teşekkür ederim ayrıca teknik servisteki tuğçe hanıma da bir parantez açmak lazım çok pratik bir şekilde işimi halletti ve zaman kaybetmemi engelledi. Teşekkürler...

29 Ocak 2024 14:15

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

22 Ağustos 2024 15:56

Merhaba tecno Camon 20 Pro 5 g aldım 1 sene önce soket yeri bozuldu gönderdim servise yapıp gönderdiler fakat şimdi de sürekli hangi uygulamaya girsem oradan atıyor beni tekrar girmeye çalışıyorum gene atıyor sorunumun düzeltilmesini istiyorum

2 Mart 2024 01:12

2024 yılı ocak ayı içerisinde tekno Camon 20 marka telefonu tavsiye üzerine aldım fakat e devlet gibi uygulamaları açmıyor sistem otomatik olarak atıyor arıza ise telefonun değişimini talep ediyorum

Tecno Camon 20'de Kendi Kendine Basan Ekran Sorunu Ve Mağduriyet

13 Eylül 2025 18:071.021

Tecno Camon 20 model telefonumu yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum. Son 9 aydır cihazın ekranının sol üst köşesinde kendi ...

Tecno Mobile Cihaz Arızası Ve Firma İlgisizliği

5 Aralık 2023 13:064.652

"Eda hanım problemimi bildirdikten çok kısa süre sonra bana ulaştı. Gerekli bütün bilgileri aktardı. Kısmı kullanıcı ayar hatasından kaynaklı problemlerimi çözüme kavuşturdu. Kalan problemim için bütün bilgileri tarafıma gönderdi. Şu an çözüme kavuşmadı ama en azından ürünlerinin arkasında durmaları ve çözüm odaklı çalışmaları benim için bir artı. Eda hanıma ilgisi için tekrar teşekkür ediyorum."

Mobil Uygulama Erişim Sorunu

12 Ocak 2025 15:44759

Tecno Camon 20 Pro telefonumdan e-Devlet ve mobil bankacılık uygulamalarına girmek istediğimde, sistem uygulamayı açmada...

Tümünü Gör
Tecno Spark Slim 5g Hüsranı!

Tecno Spark Slim5g Hüsranı!

Ali
Tecno Telefon Kapanıp Açılmıyor!

Tecno TelefonKapanıp Açılmıyor!

Melek
Tecno Camon V Fold 2 Ekran Hatası!

Tecno Camon VFold 2 Ekran Hatası!

Fedakar
Tecno Spark 40 Pro Pişmanlık

Tecno Spark 40Pro Pişmanlık

Ufuk
Tecno Spark Kamera Sorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno SparkKamera Sorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Pova Neo2 Güncelleme Gelmiyor

Tecno Pova Neo2Güncelleme Gelmiyor