Ela sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon Yeni TV'm 1 Haftada Arızalandı Ve Servis Bahane Üretti!

01 Aralık 2023 15:51

TCL 65c745 Marka almış olduğum TV 1 hafta kullanmadan arızalandı. TV için servis Geldi ve Bahaneler yaratarak, TV de uydu kablosunu bahane ettiler. Daha sonra TV de bağlı olan TV alıcısını bahane ettiler. Zaten şöyle bir durum var, daha aldığım ilk gün cihazda sürekli donmalar oluyordu ve sonrasında ekran yeşil oldu karardı. Daha sonra servis, TV içindeki kurulum dosyalarına baktı ve Apk dosyası var diyerek, TV'nin garanti dışı kaldığını tarafıma bildirdi. Zaten bahaneler en baştan başladığı için ve servis görevlilerinin tavırlarını beğenmediğimden evimden çıkmalarını istedim. Gelen servisin alaycı tavırları asla kabul edilebilir bir durum değil. Ben bu cihazı aldığıma çok pişmanım ve bu pişmanlığımın giderilmesini ve arızalı cihazın değişim işleminin başlatılmasını rica ediyorum. Daha önceki şikayetleri okudum ve gerçekten başıma gelmeden inanmazdım. Bu gelen servis zaten bahaneler üretmek için gelmiş, sorun çözüm için değil. Sorun çıkartmak adına gönderdiğiniz servis görevlilerinizi kınıyorum. Daha önce servis hakkında yazılanlara inanmamıştım, başıma bu olay gelene kadar. Ayrıca TV de çok donma ve takılmalar oluyor.

profile profile profile
06 Aralık 2023 17:36 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın Hakan K., Öncelikle markamızı ve ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talep, öneri ve şikayetleriniz için haftanın tüm günü 09:00 - 20:00 saatleri arasında TCL TV destek merkezi ile görüşerek hızlı destek alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Arda sonuçtan çok memnun

12 Haziran 2023 18:18

15 Ocak 2024 10:55
TCL Televizyon Panel Arızası Ve Müşteri Mağduriyeti
Melih sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon TCL Kesinlikle Pişmanlıktır.

10 Mart 2024 13:42
Serap sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 13:33