Muhammet sonuçtan çok memnun

TCL Televizyon TCL Pişmanlığı Hatalı Kusurlu Ekran Ve Müşteri Mağduriyeti

03 Kasım 2023 00:28
Muhammet'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü mağduriyetim giderildi ilgilerinden dolayı çok teşekkürler”

09.08.2023 Tarihinde TCL 58P633 model TV satın aldım 19.08.2023 tarihinde Samsun yetkili servisi Alper Elektronik montaj kurulum işlemlerini gerçekleştirdi. Tv ekranındaki jelatin çıkarıldığında beyaz renkli maddeler mevcuttu ekranda, servis yetkilileri bunun köpük yapışkan izi olduğunu söyledi. Bende incelemedim o günden sonra TV hiç kullanılmadı 31.10.2023 tarihinde TV denemek ve kontrol için incelediğimde ekrandaki maddelerin köpük bant izi olmadığını gördüm. Ekranda derin oyuklar mevcut ve ışık sızıyor belirgin şekilde belli oluyor. Hiç kullanamadığımız TV, kimsenin oturmadığı dairede duran TV'de üretim kaynaklı hata mevcut 31.10.2023 tarihinde servis kaydı oluşturdum 01.11.2023 tarihinde servis incelemek için geldi. Gelen teknisyen ilk TV montaj ve kurulum işlemini yapan köpük bant izi bu diyen aynı teknisyendi, inceledi resimlerini çekti ve sorduğumda evet köpük bant izi değil hatalı bu ekran diyede söyledi. 02.11.2023 tarihinde 21:07 de tarafıma gelen servis mesajında dış etken kaynaklı olduğu için garanti dahilinde işlem yapılamamaktadır diye bilgi paylaşıldı hiç kullanılmayan kurulduğu andan itibaren kimsenin olmadığı boş yerde duran TV nasıl dış etken kaynaklı hasar alabilir ilk TV montajında servis görevlisi köpük yapışkan izi dedi ve incelemeye aynı servis görevlisi geldi hatta kendisi evet yapışkan köpük izi değil hatalı dedi ama gelen servis raporunda bu belirtilmiyor ve dış etken gerekçesiyle garanti dahilinde işlem yapılamıyor. Hiç kullanmadığım TV hatalı kusurlu duruyor. Marka tercihinden dolayı kullanmadan çok pişman oldum. diyebilirim. Bu mağduriyetin giderilmesini değişimini talep ediyorum.

09 Kasım 2023 15:19 (Şikayetten 6 gün sonra)
Muhammet
22 Kasım 2023 18:19

Sorunum çözüldü mağduriyetim giderildi ilgilerinden dolayı çok teşekkürler

Bekir sonuçtan hiç memnun değil

TLC Televizyon Panel Arızası - Sıfır TV Sıfır Memnuniyet

09 Mayıs 2024 16:17
TLC Televizyon Panel Arızası - Sıfır TV Sıfır Memnuniyet
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 13:56

13 Haziran 16:03
Kurulumda Hasar Gören Televizyon Ve Tanımlanmayan Ek Garanti Sorunu
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 18:36

30 Kasım 2023 14:07