Fatih sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 20:15

07.05.2024 tarihinde Zonguldak Vatan Bilgisayar dan TCL marka 65P635 65inc 164 cm 4K UHD Google Smart TV model televizyon aldım. Televizyon 10.05.2024 Cuma günü evime teslim edildi ve aynı gün kurulumu gerçekleşti. Kurulumdan 1 hafta sonra televizyonda 2 adet kalın dikey çizgiler oluştu. Arıza kaydı açtım müşteri hizmetlerinden ve televizyon 1 haftalık olduğu için tamiri kabul etmediğimi, değişim talep ettiğimi bildirdim. Evime servis geldi, bu televizyon değişecek, yenisi gelene kadar siz bunu kullanın, televizyonsuz kalmayın dediler. Tamam dedim. Zamanla ilk çıkan çizgiler kayboldu ama başka yerden çıkmaya başladı. Muhtelif zamanlarda farklı farklı yerlerden çizgiler geliyor gidiyor. Bunu eve gelen servis de tespit etti. Görsel de mevcut aşağıda paylaşacağım. 1 ay olmasına rağmen ne arayan var ne soran. Eve gelen servisteki T**** beyin numarasını almıştım bilgi almak için, onu aradım bayram öncesi. Hocam olumlu ya da olumsuz bir dönüş almadık senin televizyon hakkında dedi. Bu arada bölgesel servisten bir şikayetim yok, kurulum ve arızada iletişimleri gayet iyi ve hızlıydı. Daha ne kadar bekleyeceğim TCL. Ülkemizde yeni bir marka, yurt dışından bildiğim bir markaydı. Bir şans vermek istedim ama pişman edecek gibi görünüyor. Yetkililerden acil dönüş bekliyorum.

tcl-televizyon-tcl-65p635-tv-1-haftalik-iken-arizalandi-arayan-soran-yok-4.pdf
profile profile

Ali sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2025 02:25
TCL Televizyon Kurulumu Sonrası Ekran Sorunu Ve Servis Desteği Eksikliği!
Rasim sonuçtan hiç memnun değil

Altı Aylık TV'nin Kart Arızası Ve Belirsiz Bekleyiş

20 Ocak 2025 13:39
Altı Aylık TV'nin Kart Arızası Ve Belirsiz Bekleyiş

24 Eylül 2023 15:59
TCL Televizyon TCL Den Aldığım Televizyon Kırık Geldi
TCL Televizyon TCL Den Aldığım Televizyon Kırık Geldi
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 18:36