03 Ekim 2024 16:11

TCL marka MT46X model çocuk akıllı saati aldık. Daha alalı iki hafta bile olmadı, ses kaydetmede kaydetme hatası veriyor. Önbelleği temizlememize rağmen sorun düzelmiyor. O kadar para verip alıyoruz ama böyle bir sorunla karşılaşmayı beklemiyorduk. Beklentimizi karşılamadı maalesef.

Aynı sorun bizde de var kaydetme hatası diyor sorun çözüldü mü acaba ne yapmamız gerekiyor

Şerife

Merhabalar sorununuz çözüldü mü acaba🤔bende kullanıyorum sıkıntı yoktu güncelleme geldi ses kaydetme olmuyor maalesef

Semih

Aynı sorun bende de var daha 2 gün önce aldım

Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2024 12:40

TCL Akıllı Saatte Güncelleme Sonrası İletişim Sorunu

06 Ekim 2024 14:07
Enes sonuçtan çok memnun

TCL Telefon TCL MT46X Akıllı Çocuk Saati Kullanım Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği

11 Eylül 2024 13:57
"Aynı sorunu yaşayan kişiler 212 900 37 36 müşteri hizmetlerini arayabilirler bağlanması çok uzun sürüyor 33 dakika ya ancak bağlanabildim. Saatlerin IMEI kodu ile mail hesabımdaki ilişkilendirmeyi kaldırmalarını rica ettim. Ya da [email protected] adresine TCL Connect uygulamasında kullandığınız mail adresini ve saatin IMEI adresini yazarak ilişkilendirmeyi kaldırıp güncelleme yapılmasını talep edebilirsiniz."