TCL Electronics Elite Klima Arızası

28 Ekim 2023 21:49

TCL Elit 2400 BTU klima aldım. Klima montajı için 5 gündür bekliyordum bugün aradım ve 2 saat içinde geldiler. Ürünü ararken satın aldığım mağazaya kurulumun ücretli olup olmadığını sordum ücretsiz dediler.

Klima eve geldiğinde TCL merkezini aradım montaj için kayıt oluşturdum. Ve tekrar ücret yok değil mi diye teyit aldım. Beni servise yönlendirdiler servis geldi. Kurulum olacak alan çok basit. Merdivene bile gerek yok yani. İç ünite ile motor mesafesi 2.50 cm motora iniş 1.50 cm fakat servis görevlisi gelir gelmez bu boru yetmez bunlardan 4 metre çıkıyor

A***olsa sorun olmaz ama bunlar sorun 1 metre boru lazım dedi itiraz ettim sonra bu olay daha da büyüdü 3 metre oldu 3000 TL ek para istedi boru metresi 1000 TL dedi. Bende kurulum ücretsiz dedim ve metresi dahi olmayan servis görevlisiyle kendi metreyle ölçüm yaptım buna kızdı sanırım, bu seferde 1.50 mt. Fazla bırakmam gerek dediler.

Yani her halükarda benden ek para istiyorlar. Şikayet edeceğimi klimayı gerekirse iade edeceğimi söyledim edin deyip gittiler. Servisi arayarak izin verin garantiyi başlatın ben kendi firmamla bu işi ücretsiz çözerim dedim kabul etmiyorlar. Yani o 3000 TL ödenecek.

Borunun bakır metresi kendi servisime sordum 1000 TL değil dediler. TCL markasını seviyorum TV. De aynı marka ve memnunun. Ama servis ağları ve müşteri memnuniyeti çok kötü bence yetkili servislerini değiştirmeliler. Merkeze mail attım buradan da yazıyorum eğer bir dönüş olmazsa iade edeceğim.

Irmak sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 22:56
TCL Electronics Klima Montajında Yaşanan Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik
İlker sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 15:23

TCL Electronics TCL Klima Ücretsiz Kurulum Gecikmesi Hk.

19 Temmuz 2024 16:35
TCL Electronics TCL Klima Ücretsiz Kurulum Gecikmesi Hk.
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 00:53