Sevi sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2023 11:38

Geçen sene oğlum için kayak montu satın aldım ve 2299 TL ödeme yaptım. Ancak ertesi hafta fermuarının takılmaya başladığını fark ettim.

Tchibo mağazasına giderek üründe bir sorun olduğunu belirttim. Şikayetimi değerlendirmeleri için beni 15 gün beklettiler. Ayrıca montu incelemeleri için onlara teslim ettim. Bu süre zarfında oğlumun montu olmadığı için başka bir mont satın almak zorunda kaldım. Sonuç olarak şikayetim reddedildi ve 'sorun yok' denildi. Mont hala oğlumun bedenine uygun ancak fermuar sorunu devam ediyor. Önünü kapatmaktan çekiniyoruz. Bu yıl montu tekrar çıkardım ve giydirdim. Fermuarı kapattık ve yine takıldı. Çocuğun kafasından çıkarmak ve fermuarı açmak için 15 dakika uğraşmak zorunda kaldım.

Tchibo'nun ürün satışında bir problem olmasa da, müşteri hizmetleri konusunda oldukça zayıf. Yüksek meblağlar ödeyerek satın aldığınız ürünler konusunda destek alamıyorsunuz ve sorunlarınızı kimseye anlatamıyorsunuz.

27 Kasım 2023 16:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın İlgili, Müşterimiz ile görüşülmüş olup, gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Tchibo Müşteri Hizmetleri

Gülnur sonuçtan hiç memnun değil

Gülnur
16 Şubat 2024 19:03
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Cengiz
19 Ekim 2023 13:29
Tchibo Termal Mont Çok Kısa Süreli Kullanımdan Sonra Bozuldu
Tchibo Termal Mont Çok Kısa Süreli Kullanımdan Sonra Bozuldu

Hasan
28 Mart 2024 11:04
Tchibo Erkek Kayak Montu
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Sevim
07 Aralık 2023 15:24