TCDD'nin İadelerde %70 Para Kesmesi

TCDD'nin İadelerde %70 Para Kesmesi
Pınar
01 Mart 2024 21:00

25.01.2024 tarihinde 24.02.2024 tarihi için Erzurum-Ankara Turistik Doğu Ekspresinden, Yataklı Vagondan iki adet bilet alarak toplamda 8 bin tl ödeme yaptın. Sonrasında tarihi yanlış aldığımı fark ettim ve 28.01.2024 tarihinde iptal etmeye kalktığımda bana ödediğim miktarın sadece iki bilet için 2400 TL sinin ödeneceğine dair bir uyarı geldi. Açığa almaya kalktığımda da 8 binin tamamını bir bilet için kullanabileceğime dair uyarı geldi. 04.02.2024 tarihinde artık biletimi iade etmek zorunda kaldım kullanamayacağım için. 5 bin 600 TL kesinti yapıldı. Bilet alırken iade ile hiçbir bilgilendirme ekranı olmayan ve hiçbir şekilde yardımcı olmayıp mağdur eden TCDD den şikayetçiyim. Benim günler öncesinden iptal ettiğim bileti tekrar satmalarına rağmen iptallerden nasıl bu kadar kesinti yapabiliyorlar. Kuşetli olan vagonları direk dolu şekilde satışa açıp insanları yataklı vagon almaya itip, iptal hakkı sunmayıp insanları mağdur etmeye hakkınız yok. Kesilen ücretimin iadesini talep ediyorum. Bilet alırken doğru bilgilendirme yapın

Sema sonuçtan hiç memnun değil

Sema
05 Şubat 2024 14:42
Kemal sonuçtan memnun değil

Kemal
22 Kasım 2024 18:17
TCDD Bilet İadesi Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Yetersizliği
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

TCDD Tren Bileti İptalinde Haksız Kesinti Uygulandı

Deniz
08 Ağustos 00:50
Aliye sonuçtan hiç memnun değil

TCDD Sistem Hatası Nedeniyle Çift Bilet Ücreti İadesi Yapılmıyor

Aliye