Bedirhan sonuçtan hiç memnun değil

Tatlıbak Çavuşbaşı Ümraniye Şubesi

Tatlıbak Çavuşbaşı Ümraniye Şubesi
Bedirhan
25 Mayıs 2024 21:28

Tatlıbak'tan yarım kilo börek aldım. Aldığım börekler ekşimişti, bana bugün dağıtımdan geldiğini ve fark etmediklerini söylediler. Geri getirdiğimde, 'Siz yemişsiniz, anladınız; biz yemedik ki anlayalım' dediler. Dedim ki 'O zaman bakarak nasıl değişim kararı aldınız? Demek ki görüyorsunuz.' Ve 'Bize bu şekilde vermeye gönlünüz razı oluyor.' dedim. Tamam dediler, kabul ettiler. Hatalarını en sonunda kabul ettiler, ancak bu sefer de paketi tartıp '63 lira kadar içinde kalmış' dediler. 82 liraya almıştım, 'Biz size 63 lira vereceğiz' dediler. 'Midemden mi çıkartıp içine koyacağım bozuk böreği?' dedim. 'Maalesef 63 lira verebiliriz' dediler. En son tartış tartış, bölge müdürünü arattırdım ama bölge müdürünü bile aramamak için kırk takla attılar. En son aradıklarında, bölge müdürü 'Fişte ne kadarsa verin' diye söyledi. Sanırım geri paramı iade ettiler. Bir de üzerine karakterime hakaretler ve şahsiyetime sözler edildi. 2 liranın hesabını yapar oldum. Hakkımı değil de sanki haklarını ihlal ediyormuşum gibi davranıldı. Özellikle de kasadaki iki bayan, çirkefliğin dibine vurdular, böyle terbiyesizlik görmedim. Bu üründen abim bir parça yedi, herhangi bir zehirlenme vakası olursa bile düşünüp insanların sağlıklarıyla sanki hiçbir şey olmazmış gibi satmaları da göz göre göre insanın sinirlerini bozuyor. Kasadaki bayandan özellikle şikayetçiyim. Lütfen bir şey yapın, böyle bir insan olamaz. Lütfen. Ümraniye Çavuşbaşı şubesi Tatlıbak.

28 Mayıs 2024 13:43 (Şikayetten 2 gün sonra)

Kıymetli Müşterimiz, Mağazamızda bizi ziyaret edip ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz ilgili birimlere ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla..

Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Tatlıbak Bozuk Tatlı, Saygısız Hizmet Ve Eksik İade

26 Temmuz 21:29
Hadi sonuçtan hiç memnun değil

Soğuk Baklava Zehirlenmesi Sonrası Ciddiyetsiz Çözüm Teklifiyle Hayal Kırıklığı

27 Temmuz 18:57
Soğuk Baklava Zehirlenmesi Sonrası Ciddiyetsiz Çözüm Teklifiyle Hayal Kırıklığı

07 Eylül 2024 21:25
Tatlıbak Bağcılar 5 Şubesi Kurtlanmış Malların Parasını İade Etmiyor
Abdulgafur sonuçtan hiç memnun değil

Baklavacı Şemsettin Bayat Ve Şekerlenmiş Baklava

01 Ocak 2024 11:53