Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 19:18

Merhaba,
Sosyal medya üzerinden Uludağın en yeni oteli tanıtımını görüp beğendiğim Lizbonia Otel için Tatilzon firması üzerinden yılbaşı için 4 kişilik 3 gece rezervasyon yaptırdım ve bu tatil için 46.000TL para ödedim.
Tatil içeriği pist manzaralı odalar, soft tam pansiyon konaklama, kayak malzemeleri gibi özellikleri içeriyordu.
29 Aralık akşamı otele ulaştım.
- Otelde ilk önce bize zemin katta moloz yığınına bakan odalara yerleştirdiler.
-Odalar rutubet ve yemek yağı kokusu içindeydi.
- Havalandırmaların düzgün çalışmadığı otele girer girmez yemek, sucuk, sigara kokusu gibi kokuları aldığınızda hemen anlıyorsunuz.
- Halılarda kan, yemek artığı, çamur izleri gibi kalıcı lekeler vardı.
- Yataklar kırık, kirli ve ortası çöküktü.
- yastıklarda ayak izi, kıl ve bazı lekeler vardı. Bizden önce birinin yattığı bariz bir şekilde belliydi.
- odalardaki pervazlar sökülmüş, askılıklar düşmüş, lavabo ve banyo yosun ve kir içinde.
- Temizlik istememize rağmen kimse ilgilenmedi.
- Resepsiyonda otel sorumlusu arkadaşları ile güreşiyordu.

Tatilzon ve Otel sorumlusuna bu sorunlarımızı ilettim.
Kendileri satıcıların, odaları satmak için her şeyi söylediğini ve bu durumun onu ilgilendirmediğini söyledi.
Daha sorunumuzu bile dinlemeden, iptal hakkınız yok, beğenmiyorsanız kalmayın gibi sözlerle resmen bizi yok saydılar.

Sonuç olarak: Çok kötü bir oteli yalan bilgiler ve süslemelerle bize yağlayıp, ballayıp sattılar. Sorunlarımızı dinlemediler ve çözüm üretmediler.
Faturamı 1 hafta geçmesine rağmen hala göndermediler.
Tatilzon firmasını Tursab'a (Seyahat acenteleri birliği), ve Tüketici Mahkemesi'ne şikayet ettim.
Eğer gerekirse dava açarak uğradığım maddi ve manevi zararı tazmin edeceğim.

Esin
Esin

Ben, eşim ve 5 yaşındaki çocuğumla şu an ( 28.01.2024 11:50 ) oteldeyim. Evet otele giriş yaptığınızda o bahsedilen kokuları alıyorsunuz. Odalar inanılmaz derecede pis. Nevresimler lekeli. Biz 3 gecenin ikisini atlattık. Ancak eşim hastalandı. Dün gece sabaha kadar terledi, öksürdü. Erkenden resepsiyona nevresim değişikliği ve temizlik talebi ilettik. Bu saat oldu gelen giden olmadı. Çıkış yapılan yan odada temizlik sesini duyunca elemana da talebimi ilettim. Bana sabahki talebim için onlara bir bilgi gelmediğini söyledi. Aceleniz var mı diye sordu. Ben de lütfen yoksa odayı kullanamayacağız dedim. Tamam dendi, halen bekliyoruz. Aslında Nimet kötülenmez ancak otelin yemekleri bile kötü. Çeşit yok. Otelin otoparkı yok. Aracınızı günlük 120 TL'ye 200 mt yukarıdaki belediye otoparkına koymak zorundasınız. Otelde asansör yok. Bizi ilk geldiğimizde 3. Kattaki odaya yönlendirmeye çalıştılar. 1. Kattaki boş odayı talep ettim ve oradayız şimdi. Arkadaşa göre tek şansımız manzara oldu.

Hüseyin
Hüseyin

Merhaba, Öncelikle turizm acentası ile ilgili bir sorun varsa TÜRSAB'a şikayet etmelisiniz. Eğer Turizm şirketinden bir şikayetiniz yoksa Tüketici Hakem Heyeti'ne e devlet üzerinden şikayetinizi iletin. Ben beni yanıltan turizm şirketi tatilzon u TÜRSAB a şikayet ettim, ardından Tüketici Hakem Heyeti'ne de şikayette bulundum. 1 aydır sonuç bekliyorum gelecek sonuca göre, olayı yargıya taşıyıp hem otele hem turizm şirketine dava açacağım. Bu otel hakkında yüzlerce şikayet var ancak kendileri insanları mağdur etmeye devam ediyorlar.

28 Ocak 2024 11:13

28 Aralık 2023 23:30