Abdurrahim sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 15:12

www.tatilbudur.com sitesinden 407130115 rezervasyon kodu ile Dedeman Kemer Resort'dan 7 günlük tatil aldık. Çok kötü bir oteldi. 7 gün olan konaklamanın 2. Gününde müşteri hizmetlerinden iptal istedik. Bizi Tatilbudur.com'dan Y***** hanım aradı ve 2 günlük konaklama bedelinin bizden kesilip kalan 5 günün bize iade olacağını söyledi ve 22,750 TL lik iadenin onayını sesli olarak bizlere bildirdi ve sesli olarak bizden onayını aldı. Hatta mailimize Sözleşmenizi onaylayınız diye iade ile ilgili mail de geldi. Oradan onay da verdik. Yaklaşık 1 veya 1,5 saat sonra Y***** hanım tekrar aradı ve iadeyi 22,750 TL olarak değil 19,500 TL olarak yapılacağını bildirdi. Neden olarak da Tatilbudur.com sisteminin bu otelde 2 günlük konaklamanın daha yüksek gösterdiğini sistemin doğru olan 22,750 TL lik iadeyi yapmadığını belirtti. Biz sesli onay verdiğimiz ve mailden yeni sözleşme onayı verdiğimiz, gerçek olan asıl almamız gereken 22,750 TL lik iademizi istiyoruz. Günlerdir bekletiliyoruz.

18 Temmuz 2024 15:14 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, İletmiş olduğunuz konu değerlendirmeye alınmış olup, gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla. Tatilbudur.com / Müşteri İlişkileri Departmanı

20 Temmuz 2024 16:35

Havluları k@kalı, duşlarında gider çalışmayan ve odayı su basan, TV leri bozuk, Dedeman Kemer Resort'ta tatili iptal ettiğimiz için bizden 3,250 TL kesinti yapıyorsunuz. H@RAM olsun. Konuyu CİMER e taşıyacağız.

20 Temmuz 2024 16:38

Tatilbudur.com bizim iptalden 3,250 TL kesti. 100 iptal müşterisinden 325,000 TL haksiz kazanç elde etmiş oluyor. Bizim gibi 1000 müşteri iptal yapsa haksiz 3,250,000 TL kasasına koyuyor. Her yere başvuracağız!

20 Temmuz 2024 18:40
20 Temmuz 2024 18:48

Fazladan aldığınız 3,250 TL mizi geri istiyoruz!

28 Temmuz 2024 16:48

Tatilbudur.com müşterilerinden haksız para talep ediyor. Para kesintisi yapıyor. Alınmayan hizmetten para alıyor. Müşterilerine destek olmuyor.

03 Aralık 2024 09:28

tatilbudur.com dan para iadesi bekleyen ve bunu okuyan mağdur müşteriler olursa gidip hemen e-devlet üzerinden elinizdeki belgeler ile başvuru yapın. Aylar sonra iademizi Tüketici Hakem Heyeti sayesinde geri aldık. Ardından şikayetimizi kaldırırsak bize %5 indirim vereceklerini söylemek için Tatilbudur.com bizi geri aradı. Biz de tabii ki reddettik. Artık işimiz olmaz www.tatilbudur.com ile.

Ücret Çekildi, Rezervasyon Yapılmadı Ve Tatil Planım İptal Oldu

Muharrem
06 Ağustos 11:00
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Rezervasyonumdan Farklı Oda Verildi Tatil Günüm Eksildi Mağduriyetim Giderilmedi

01 Eylül 23:27

14 Temmuz 2024 11:23