Muhittin sonuçtan çok memnun

Tatilbudur.com Rezervasyon Oyunu

22 Haziran 2024 10:16
Muhittin'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetimin üzerine en kısa zamanda dönüş yapılıp para iadesi ederek konu çözüme ulaşıldı hatalarını onarma gayreti içinde oldukları için tşkkr ederim”

Tatilbudur'dan 3 günlük rezervasyon yaptım ve ödemeyi Visa kartımla gerçekleştirdim. Rezervasyonumla ilgili olarak e-postama sözleşme linki gönderdiler. Onaylamak istedim ancak bir türlü açılmadı ve onay veremedim. 6 gün boyunca bekledim ve uğraştım, ancak onay veremedim. 0850 333 33 33 numaralarını aradım, sistem güncellemesi kaynaklı olduğunu söylediler. Tekrar uğraştım ama olmadı, rezervasyonu iptal ettim. Paramı geri vermiyorlar. Kendilerinden kaynaklı sorun nedeniyle şikayetçiyim ve arkadaşlarımı bu vesileyle bu ajans hakkında uyarıyorum.

22 Haziran 2024 10:17 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, İletmiş olduğunuz konu değerlendirmeye alınmış olup, gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla. Tatilbudur.com / Müşteri İlişkileri Departmanı

24 Haziran 2024 18:04

02 Temmuz 2024 14:25

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 10:39
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 10:41
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
09 Ağustos 2023 14:02