Emre sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 22:40

Tatilbudur tavsiyesi üzerine satın almış olduğum 2 oda 4 yetişkin 1 çocuk olarak Temple Beach Hotel Didim oteline giriş günü geldiğimizde (beklentimiz bölgeyi gezebilmek için otelde sadece konaklama yapabilmekti) genel alanlar ve odalarda büyük hijyen problemleriyle karşılaştık. Odaları kullanmadan resepsiyona indik durumu anlattık, Tatilbudur'a ulaştık. Akşam 19 sularında cevap geldi: Giriş günü ücretinin kesilerek sadece bir odanın ücretini iade edeceklerini, diğer odanın ise otel tarafından iade edilmeyeceğini bildiriyorlar. Bir odanın iadesini kabul etmiş, öteki odayı kabul etmiyormuş. Elimde gerekli yasal dayanaklar mevcut. Tatilbudur ve Temple Beach Hotels ücretlerimin iadesini ivedilikle talep ediyorum.

04 Eylül 2024 09:46 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Misafirimiz, İletmiş olduğunuz konu değerlendirmeye alınmış olup, gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla. Tatilbudur.com / Müşteri İlişkileri Departmanı

04 Eylül 2024 17:13

Tatilbudur Başak hanım tarafından gün içinde arandım sonuç olarak iki odanında ilk gün ücretleri kesilerek diğer günlerin ücretlerinin 7/14 gün içerisinde iade olacağını tarafıma bildirdi ancak burada görsellerdende anlaşılacağı üzere pazarlamasını yaptığınız ürün ile gerçekte olan aynı değil kusurlu ve yanıltıcı mal olarak beni mağdur bırakmıştır tarafımdan kesilen ücret kısımlarının yasal yollar ile tarafıma iadesi yollarına başvuracağımı buradan bildiriyorum ayrıca firmanızdan farklı tarihler için almış olduğum tüm rezervasyonlarında iptali için başvurularımı başlatacağım bilgilerinize firmanızla yola çıkmak pişmanlık.

04 Eylül 2024 18:00
10 Eylül 2024 14:17
Tatilbudur Ve Temple Beach Hotel Didim

Onayım dahilinde kesinti yapılmıyor mecburen onaylamaya zorlandırılıyorum maalesef onaylamazsam tarafınıza yaptığım tüm ödemeyi rehin tutuyorsunuz tatile çıkmışım sattığınız ürün kusurlu ve yanıltıcı çıktığı için farklı bir otele daha ödeme yapmak zorunda kaldım sayenizde bütçemin 2 katı kadar harcama yaptım kurumsal değilsiniz Didim gibi bir bölgede 1 tane personeliniz bile yok maalesef ısrar etmeme rağmen oteli incelemeye gelen olmadı personel olmadığı için elimdeki video ve fotoğrafları da görmek istemediniz pazarladığınız ürünü siz tavsiye edip tanıtıyorsunuz malınızın arkasında durun lütfen kusur bizden kaynaklanmıyor!

19 Mayıs 2025 20:38

Tüketici Hakem Heyeti itirazında bulunarak tüm kesilen ücretlerimi geri aldım bunlara mağdur olmayın hakkınızı arayın.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
09 Ağustos 2023 14:02
Tatilbudur Ekstra Ücret Talebi Ve İptal Edilen Rezervasyon
Tatilbudur Ekstra Ücret Talebi Ve İptal Edilen Rezervasyon

14 Haziran 2025 17:59

24 Temmuz 2025 21:30
Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 11:14

Rezervasyon İptali ve Ücret Kesintisi Şikayeti