Harun sonuçtan memnun

Tatilbudur Ödeme Yapıldığı Halde Rezervasyon Kabul Edilmedi!

10 Temmuz 2024 12:38
Harun'un Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü Tatilbudur ekibine teşekkürler”

08.07.2024 tarihinde Tatilbudur müşteri hizmetleri olan 0850 333 33 33 numaralı telefon üzerinden Crystal Tat Beach Golf - Belek otelinde 16.07.2024 tarihinde giriş, 21.07.2024 tarihinde çıkış, 2 yetişkin ve 3 çocuk olacak şekilde 80.309,00 TL tutarında tatil rezervasyonu gerçekleştirdik. Kredi kartına vade farksız 6 taksit ve artı 5000 TL değerinde puan olacak şekilde işlemimizi gerçekleştirdik. İşlemden sonra müşteri hizmetlerindeki arkadaş rezervasyon kodu gelecek dedi. Birkaç saat geçti ama rezervasyon kodu gelmedi. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve rezervasyon kodunun gelmediğini söyledim. Kontrol edilmesi gerektiğini söylediler. Kontrol edildikten sonra kredi kartımın ticari olduğu için taksit yapılamadığını belirttiler. Bu sebepten dolayı rezervasyonunuz iptal olmuş. İsterseniz tek çekim olarak işlem yaptırabiliriz dediler. Müşteri temsilcisi ile konuşarak tek çekim olarak işlemi gerçekleştirdik. Tek çekim olduğu için %5 sepette indirim olacak şekilde 76.294,50 TL toplam tutar diye belirttiler. İşlemden sonra bana 407391545 numaralı rezervasyon kodu geldi ama ödeme gerçekleşmedi. Bununla ilgili müşteri temsilcisi ile tekrar görüştüm. Sistemde bir hata olduğunu ve tekrar aynı rezervasyon kodu üzerinden ödeme yapılması gerektiğini söylediler. Tekrar ödeme gerçekleştirdik. Toplam bedel olan 76.294,50 TL'nin ilk olarak 72.278,52 TL'si, ikinci ödemede ise 4.016,00 TL tutarında iki işlem ile gerçekleştirildi. Müşteri hizmetlerindeki arkadaşa aynı rezervasyon kodu üzerinde bir kez ödeme alındığını, bir kez de alınmadığını ve bununla ilgili otel girişinde sıkıntı yaşayıp yaşamayacağımızı sordum. Kesinlikle böyle bir şey olmayacağını söylediler. 10.07.2024 tarihinde 0850 333 33 33 numaralı telefondan saat 10:20'de tekrar aradım. Rezervasyon sonrası bölümünde M****** Bey, rezervasyonunuz ödeme alınmadığı için gerçekleştirilmediği için bu şekilde otele giriş yapamayacağımızı söyledi. Bütün süreci anlatmama rağmen kabul etmedi. Kendi hesaplarımı kontrol ettiğimde ödemenin gerçekleştiğini, ödeme için kendi bankam ile görüştüğümde ödemenin gerçekleştiğini ve karşı tarafın kabul ettiğini belirttiler. Ödeme alındığı halde bana otele giriş yapamayacağımızı ve yeni bir ödeme alınması gerektiğini söylüyorlar. Bende slipler mevcut ve ekliyorum. Bununla ilgili olumlu geri dönüş sağlanmazsa tüm hukuki yollara başvuruda bulunacağım. Ücreti alınan mal ve hizmetlerin karşılığını almadım.

10 Temmuz 2024 12:49 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, İletmiş olduğunuz konu değerlendirmeye alınmış olup, gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla. Tatilbudur.com / Müşteri İlişkileri Departmanı

Harun

27 Ağustos 2024 16:41
Burak sonucu yetersiz buldu

20 Temmuz 2024 19:15
Tatilbudur Rezervasyon Ve İade Sorunları
Kürşat sonuçtan hiç memnun değil

Kürşat
13 Eylül 2023 13:43
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 12:14
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 16:33
tatilbudur-ocak-ayinda-rezervasyon-yapan-kisiden-iki-kati-ucret-aliyor-3.pdf