Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Tatilsepeti İtalya Turu Mağduriyetimiz

02 Temmuz 2023 20:16

Tatilsepeti İtalya turu aldık. Oteller her şey çok iyi gözüküyordu fakat biranda her şey değişti. Bizim rehberi başka tura kaydırmışlar, bize de üniversite öğrencisi yollamışlar. Roma dışına çıkmamış birisi ve rehberlik sertifikası yok, bu İtalya'da bir suç. Ayrıca kendisine ne sorduysak cevap alamadık, firmaya ne kadar mail attıysak sonuç alamadık. İlk gün size turta yaptırıyorum dedi bir yere götürdü, 30-40 dakika turta yapan yere ulaşamadı, sonunda ulaştı geldi bizi almaya ve mekana götürdü. Yol boyunca 3 turta yapan yer daha gördük hepsi vitrinlerde. Gittik götürüldüğümüz yere ve paramızla turta aldık. Turtayı bize yaptırmadıysa neden yol üzerindeki bir sürü yere gelmek yerine bu kadar bekletildik diye düşündük. Sonrada gördük ki rehbere hediye verildi bizi oraya götürdü diye. Turda 45 dakika ayakta dikilmemiz sebebi buymuş. Daha sonraki günlerde ise burada ne yenir, burası nedir kim yapmış vs vs hiçbir soruya cevap alamadık. Zaman kayıplarıyla dolu bir tur oldu. Planlama ise sıfır, yarın kaçta serbest zaman biz yemek planlayalım diyoruz haber vereceğim diyor vermiyor, ertesi gün gezerken biranda serbest zaman diyor burada ne yenir diye bakarken zaman doluyor aç acımıza otele dönüyoruz, otel civarında açık restoran yok. Her gün şikayet yazdık bütün otobüs ve sonuç alamadık. Bu firmadan tur alan hayal kırıklığına hazır olsun.

03 Temmuz 2023 00:01 (Şikayetten 3 saat sonra)
Furkan
Furkan
11 Temmuz 2023 15:31

Geri dönüş yapılmadı

Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 11:46
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 19:48
Mısra sonucu yetersiz buldu

11 Eylül 2024 15:43
Arife sonuçtan hiç memnun değil

Tatil Sepeti Dlt Turizm Seyahat Acentası Sorunu

03 Ekim 2023 08:45