Emre sonuçtan hiç memnun değil

Tatilsepeti 6 Ay Öncesinden Alınan Turu İptal Etmeye Kalktı

09 Eylül 2024 22:08

Tatilsepeti.com’dan 29 Şubat tarihinde satın aldığım “26 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Kosova'dan baştanbaşa Balkan turu”nun, uçağın kalkmasına 36 saat kala iptal edilmeye çalışıldı.

Turu satın aldığım günden, uçağın kalkması gerektiği güne kadar 6 ay boyunca her bilgi almak için müşteri hizmetlerini aradığımda ya da mail ile sorduğumda, 'biletinizi uçağın kalkmasından 48 saat önce göndereceğiz, endişe etmenize gerek yok' diyen müşteri hizmetleri, son gün arayıp son derece çözümsüz ve yardımcı olmayacak bir üslupla 'uçak arızalandı, yerine gelecek yeni uçak daha küçük olduğu için sizin turunuz 30 Ağustos tarihine ertelendi' diyecek kadar rahatlardı. Özel sektörde çalıştığım ve 1 haftadan başka iznim olmadığını belirtmeme rağmen hiç çözüm sunmadılar. Üstelik tur rehberi WhatsApp grubu bile kurmuş ve gruptaki diğer 45 kişinin hiçbirine böyle bir iptal bilgisi verilmemiş, sadece benim ve arkadaşımın turunun ertelendiği bilgisi verilmiştir. Gün boyu defalarca yaptığım aramalara rağmen son derece soğukkanlı bir şekilde her şey normalmiş gibi turun ertelenmesi ya da hakkım olan ücret iadesini vereceklerini söylediler. Valizim hazır, İstanbul'a gideceğim otobüsün kalkmasına 3-4 saat kala ben turumun ertelenmesi şokuyla karşı karşıya kaldım. Gerek ben gerek arkadaşım gün içerisinde defalarca müşteri hizmetlerini aradık, hafta içi tatil danışmanıyla mailden yazılı bir şekilde bilet ve uçakta sorun olmayacağı yazılmasına rağmen son gün bir müşterinin hevesi böyle saçma bir şekilde kırılmaz.
Çözüm olarak şaka gibi 'ücret iade hakkınız bulunmaktadır' deniyor. Akşama kadar uzun telefon görüşmelerim sonucu 'bizi gerekirse başka bir uçakla gönderin' dedikten sonra böyle bir arayışa girildi ve başka bir uçakla tura katıldık. Yapılan bu sorun sebebiyle 50 Euro ücret iade edileceği bilgisi verildi. Turun sonunda iade edildi.
20 yıllık koskoca tatilsepeti.com’dan böyle bir organizasyon eksikliği asla beklemezdim. Bir daha asla ne bir tura katılırım ne de bir rezervasyon yaparım.
Yurt dışı turuna gitmek isteyenlere tavsiyemdir, önce şikayetleri okusun sonra tur satın alsınlar.

09 Eylül 2024 22:46

Tatilsepeti.com’dan satın aldığım “Kosovalı baştan başa Balkan turu - tüm çevre gezileri - extra turlar - akşam yemekleri dahil” turuna katıldım. Ancak keşke 6 gece kaldığımız turda akşam yemekleri oteller tarafından karşılanmasaydı da o paraya tura katılan insanlar kendi imkanlarıyla dışarıdan restoranlarda kendi istediği yemekleri rahatça yiyebilseydi.

- Saraybosna’da kaldığımız devasa görünümlü ve tabelasında 4 yıldız olduğu gösterilen Hotel Holiday akşam yemeğinde tabaklara konup akşam yemeği diye servis edilen iki adet minik sandviç ekmeği soğuk bir köfte ve yeşilliği tur grubunda olan kimse yemedi herkes dışarı çıkıp kendi imkanlarıyla yemek yemek zorunda kaldı

- Üsküpte kaldığımız Vlaho Otel akşam yemeği vermedi onun yerine rehberlik hizmeti de veren turizm acentemiz wtatil.com ilk gece Restaurant Aleksandrija 14’de akşam yemeği organize etti ancak verilen köfte ve patates soğuk ve lezzetsiz olduğu için tura katılanların çoğu aç kaldı kendi imkanlarıyla dışarıdan yemek yedik. İkinci akşam geleneksel Makedonya gecesi organize edilen Restaurant Gardenia’da ikram edilen köfte ve patates yine soğuk ve lezzetsizdi tura katılanların çoğu yiyemedi ve aç kalıp kendi imkanlarıyla dışarıdan yemek zorunda kaldı. - Rehberimiz son derece ilgiliydi ve şoförümüz her ne kadar wtatil.com tur şirketinin verdiği son derece eski, tüm koltukları bozuk ve kliması kendi kendini bile soğutamayacak kadar yetersiz otobüse rağmen son derece dikkatli ve sorumluluk sahibi ve profesyoneldi.

Tura katılmak isteyen kişilerin akşam yemekleri dahil olmayan turlara göz atması daha iyi olacaktır

09 Eylül 2024 22:14 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Tatil Sepeti'nden Eksik Ve Son Anda Değiştirilen Tur Programı Mağduriyeti

16 Ağustos 2024 20:07

13 Eylül 2024 17:42
Mete sonuçtan çok memnun

05 Temmuz 2025 16:47
"Misafir ilişkileri temsilcisi H**** beye bilgilendirmesi için teşekkür ederim."