Tatil Sepeti Avrupa Masalı Turu, Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

Tatil Sepeti Avrupa Masalı Turu, Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet
20 Ağustos 2024 18:018.774

Tatil Sepeti tarafından satın aldığım ve istya tur'un düzenlediği 12-19 Ağustos 2024 tarihli 'bir Avrupa masalı turu' tam anlamıyla hayal kırıklığıydı. Uçakta inmemizle birlikte ilk gün Milano'daydık. Bize 1.5 saat gezme süresi verildi. Sonrasında buluşma noktasına gittiğimizde otobüsün geleceği söylendi. 1 saat 47 kişi kaldırımda bekledik fakat kimse gelmedi. Rehber tekrar dolaşıp geri gelmemizi söyledi.

Gittik geri geldik, bu şekilde devam etti. Bozulan otobüsü söylemeyip bizi saatlerce oyaladılar. Saat 2'de binmemiz gereken otobüs 10'da geldi ve direkt nice'de olan otele gittik. O gün Monte Carlo'ya gitmemiz lazımdı fakat gidemedik ve saatlerce boş boş dolandık. Otele varmamız saat 03.30 civarındaydı. Sabah tekrardan yola çıktık, aynı mağduriyetleri tekrar tekrar yaşadık.

St. Tropez turunun yetişmeyeceğini söyleyip bize luzern turu hediye edeceğini söyledi fakat ben ekstra turları önceden almış birisi olarak parayı verenin de vermeyenin de gittiği bir hediye turu kabul etmek istemedim. Geri parasını istediğimde ise şirketten alacağımı ve cebine girmeyen paranın verilmesinin doğru olmadığını söyledi. Akşam 10'da gitmemiz gereken bir otele 12.30'da gittik, sebebi de şoförün bizi bambaşka bir otele götürüp valizleri indirip geri burası değilmiş diye tekrar bindirmesiydi.

Yolcular navigasyondan takip ederken yanlış olduğunu anladı fakat rehber a. F. Takip etmeyip inince fark etti. İş işten geçmişti artık. 55 euro değerindeki portofino turu 15 dakika sürdü. Tekneyle gittiğimiz yere dönüşte ısrarla otobüsle dönmemiz gerektiğini söylediği için 20 dakika boyunca sıkış sıkış otobüste yolculuk ettik. Bölük bölük binebildik. Tüm aksilikleri geçtim, en son olan çok trajikomikti. Dönüş günümüzde otobüsümüz yeniden bozuldu. Benzinliğe kadar bize İtalya polisi eşlik etti.

İndik ve 4 saat kadar benzinlikte bekledik. Otobüs şoförümüzün eyaletler arası taşıma belgesi olmadığı için İtalya polisi yola çıkmamıza izin vermedi ve 2000 euro para cezası kesildi. Başka bir otobüs geldi ve bizi como gölü'ne götürdü. 14 dakika durduğumuz como gölü'nde en pis yerine götürüp 'zaten burada hiçbir şey yok' deyip yeniden otobüse bindirdi. O gün hiçbir şey yapamadan havaalanına gittik. Yani verdiğimiz 850 euro + 300 euro (ekstra turlar) tamamen boşa gitti. Çoluk çocuk, yaşlı genç herkes mahvoldu.

20 Ağustos 2024 18:10 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, Öncelikle talep ve geri bildirimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz incelemeye alınmış bulunmaktadır. Konuyla alakalı en kısa süre içerisinde tarafınıza Tatilsepeti Misafir İlişkileri departmanımız tarafından bilgilendirme yapılacaktır. Acil Destek Ekibimiz haftanın 7 günü siz değerli misafirlerimize hizmet vermektedir. Saygılarımızla, Tatilsepeti Misafir İlişkileri

Tatil Sepeti İtalya İkonları Turu Deneyimi

26 Temmuz 2023 14:325.043

20-24 Temmuz 2023 tarihlerindeki İtalya İkonları turuna Tatil Sepeti.com sitesinden tur satın aldım. Bizi İstya Tur diye...

1 Yorum

Tur Hizmetlerinde Yaşanan Aksaklıklar Ve Mağduriyet

22 Aralık 2024 05:586.623

Tatil Sepeti'nden İstya Tur Toptancılığı'nda 18-25 Aralık İtalya Klasik turu satın aldık. Ağustos'ta aldığımız tur zaten...

Tatil Sepeti Motto İtalya Turunda Yaşanan Hayal Kırıklığı

25 Haziran 2024 23:523.476

"Yapılmayan turun ücreti iade edildiği için teşekkür ederim. Ama diğer sorunlarla da ilgilenilmesini dilerim."

Hayal Kırıklığıyla Dolu İtalya Geceleri Turu

4 Ocak 2025 07:515.278

Tatil Sepeti adlı firmadan 30 Aralık 2024- 3 Ocak 2025 Milano Venedik turunu aldık. Aklımızla dalga geçilen bitse de git...

Tümünü Gör

Emrah
Tatil Sepeti Felaketi Fareli Oteller

Tatil SepetiFelaketi Fareli Oteller

Özgür
Tatil Sepeti Aracılığı İle Gidilen Girne Jasmine Court Otelin Hali!

Tatil SepetiAracılığı İle Gidilen Girne Jasmine Court Otelin Hali!

Aziz
Tatil Sepeti Fiyat Farkı