Tur Hizmetlerinde Yaşanan Aksaklıklar Ve Mağduriyet

22 Aralık 2024 05:58

Tatil Sepeti'nden İstya Tur Toptancılığı'nda 18-25 Aralık İtalya Klasik turu satın aldık. Ağustos'ta aldığımız tur zaten ekstralarla dünyaya mal oldu. Bari paranın hakkı verilseydi. Her şeye artı euro istendiği gibi fragman şeklinde bir gezi. Koştura koştura aç açına bittik. Bu da değil. Zaten bir iki kere tekleyen otobüs eski püskü işçi servisi aracı, Siena'ya giderken dağda ıssız yerde bozuldu. Eksi derece ayazda üç saat bekledik. Bittik, mahvolduk. Hepimiz hastayız. Kahvaltı ile duruyoruz. Bir de yemek paramızı cebimizden ödedik. Sıfır hizmet. Firmaları ayrıca videolarla Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğiz. Mağduruz ve hakkımızı istiyoruz. Ücret iadesi istiyoruz. Siena turunu da yapamadık. Oda arkadaşım ile beraber şikayetçiyiz. Funda B*****-A*** Ç****

31 Aralık 2024 16:34

Tatil Sepeti 18-25 Aralık Klasik İtalya turu. Utanmadan arayıp sorun yokmuş diyorlar. Şu an 31 Aralık ve ben hala hastayım yatak döşek yatıyorum Dr. A gittim. Üç saat otobüs bozuldu yollarda kaldık süründük aç açına kahvaltı ile. Ben Romeo Jüliet'in evini görmeyeceksem internetten de bakardım. Kapısından döndük. Siena'ya karşıdan baktık. Tur paralarımın iadesini istiyorum. Lanetliyorum onları. Funda bektaş

22 Aralık 2024 08:43 (Şikayetten 2 saat sonra)
Funda
Funda
25 Aralık 2024 02:30

Ayrıca ekstra tur parası aldığınız Verona da Romeo Jüliet'in evini göremedik 😡😡😡 kapanmıştı. Bir çok yerde bunu yaşadık. Kesinlikle iade istiyorum.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Tatil Sepeti Avrupa Masalı Turu, Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

20 Ağustos 2024 18:01
Tatil Sepeti Avrupa Masalı Turu, Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

08 Temmuz 2024 12:46

02 Ağustos 2024 20:51

27 Haziran 2024 19:09
Burcu sonuçtan çok memnun

25 Haziran 2024 23:52
"Yapılmayan turun ücreti iade edildiği için teşekkür ederim. Ama diğer sorunlarla da ilgilenilmesini dilerim."