Tahal Kuyumculuk Satış Danışmanı Yalanları, Yardımcı Olmamak İçin Harcadığı Çabası

13 Mart 2024 16:21819

Antalya Özdilek mağaza satıcısı ah***** hitaben. Yapmış olduğum alışveriş benim için oldukça olumsuz bir deneyime dönüşmüştür
normalde her şubenin verdiği hediye, sanki yalnızca kendi sattığı daha yüksek fiyatlı ürünü alırsam verilecekmiş gibi sunulmuş. İlk aldığım indirimli ürünü iade etmek istediğimde, satıcının alaycı bir tutumla 'bir kez daha mı indirim yapayım? ' demesi hoş olmamıştır.
İade için gittiğimde, bana yalnızca değişim yapılabileceğini söylemişler (blue Diamond genel merkeziyle yaptığım görüşmede ise paranın %60'ının iade edilebileceği bilgisini aldım). Mecburen değişim yapmak zorunda kaldım ve büyük bir şirkette istediğim ürün bulunmadığı için, İstanbul merkezli ürün tedariği sağlanacağı belirtildi.
Ortalama 10 iş günü içinde elime ulaşacağı söylenen ürün için, 11. Gününde durumu sorduğumda, 15-20 gün içinde ancak teslim alabileceğim söylendi. Buna rağmen genel merkezden 10-15 gün içinde teslim alınabileceği yönünde bilgi verilmişti.
Tüm bu yaşananlara rağmen ürün hala elime ulaşmadı ve mağaza satıcısının güvencesiyle planladığım nişan organizasyonu için belirlenen tarihi geçti. Eğer ürün belirtilen sürede elime ulaşırsa, bu durumun hukuki sonuçları olacağını belirtmek isterim.

Erdal Ayakkabı Ürün İade Reddi

13 Temmuz 2023 16:13832

Adıyaman/Besni Erdal mağazasında ürün satın alımı esnasında satış ekibine aldığım ürünlerin hediye olduğunu ve eğer beğe...

Erdal Ayakkabı Ürün İade Reddi

Onno Aksesuar (Çankaya) Değişim İade Garantisi Verilmesine Rağmen Yaşatılan Mağduriyet

27 Haziran 2024 21:341.244

Merhabalar aldığım sözde asla kararma bozulmaya yapmayacak bileklik 3 kez kullandıktan sonra rengi açıldı. Sürekli müşte...

1 Destek

Kiyafetsepetim.com Sipariş Edilen Ürünün Teslim Edilmemesi Ve İade Sorunu

12 Ağustos 2024 12:59914

Almak istediğim ürünü temmuzun 26'sında sipariş ettim. Ürünün gelmemesi üzerine defalarca ulaşmaya çalıştığım firmaya ba...

3 Destek