Mehmet sonuçtan çok memnun

06 Kasım 2024 20:33
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Taçev uygulamasından 10.10.2024 tarihinde bir balık tavası ve 9 parça granit tencere seti siparişi verdim. Siparişim 18.10.2024 tarihinde kolisi hasarlı geldi. Aynı gün kargo hasar tespit tutanağı ile gönderdim. İadem 21.10.2024 tarihinde satıcıya ulaştı. Gerekli incelemelerden sonra değişim talebi oluşturuldu. Uygulama üzerinden sürekli kontrol ettim. Siparişimle ilgili benimle iletişime geçen 5309****57 (Taç iade ve değişim) ve 5317****76 numaralı telefon numaralarından WhatsApp üzerinden bilgi almaya çalıştım. Değişim olabilir. İade olabilir dedim. Bana verilen bilgi 31.10.2024 tarihinde siparişin kargoya verildiği şeklinde idi. Bu yüzden iade işlemine geçilemedi fakat tarafıma kargo takip numarası da verilmedi. Her iletişime geçtiğim size dönüş yapacağız. Takip numaranızı ileteceğiz şeklinde idi. 06.11.2024 tarihinde çalıştıkları kargo şirketini aradım adıma herhangi bir kargo olmadığını öğrendim. Taçev uygulamasındaki iletişim numarası olan 08503039000 numaralı telefonu birkaç kere aradım en son aramamda sürekli olarak ilk sıradasınız müsait durumdaki ilk temsilcimiz sizi yanıtlayacaktır. Teşekkürler sözlerini 45 dakika dinledim. Hiçbir şekilde görüşemiyorum WhatsApp tan attığım mesajlara dönüş yapılmıyor. İletişim numarası cevap vermiyor. Ürünü gönderdik diyorlar kargo takip numarası veremiyorlar. İade işlemini de yapmıyorlar. Son sözüm paranız ve zamanınız çoksa bu siteden alışveriş yapabilirsiniz.

10 Kasım 2024 13:17

Teşekkürler

23 Eylül 2024 22:40

14 Ekim 2025 17:10
Üst Üste Sorunlu Ürün Teslimatı Ve Güven Kaybı
Selda sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 14:27

30 Aralık 2024 23:06
Taç Tencere Setinde İlk Kullanımda Deformasyon Ve İade Sorunu
Taç Tencere Setinde İlk Kullanımda Deformasyon Ve İade Sorunu
Sedanur sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 15:01
Karaca Züccaciye Kargoya Verilen Ürün Kayboldu!