Emre sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Servisin Yetersizliği Yüzünden Yanan Garanti Hakkım

15 Mayıs 2024 13:59

Arıza ışıklarının hepsi yanıyor diye 10gün önce aldığım randevu için Suzuki servisine gittim. Garantim 10da ile kabul edilip değiştirilir diye düşünüyordum.

Yaklaşık bir ay önce de periyodik bakımda yine bakılmıştı ama servisin zaman kaygısı vs vs nedeniyle sorun anlaşılmadan neyin bozuk olduğu tam söylenmeden yüksek bir fiyat çıkartıldı ve değişince düzelip düzelmeyeceğine garanti verilmedi. Bu durumda tabi ki kabul etmemiştim.
Bugün götürdüğüm servis de arızanın orada o zaman yapılması gerekli olduğunu ve ücreti ödedikten sonra “belki” garantim 10da garantisiyle değişim olabileceğini fakat şu an onu kabul etmediğim için garantim 10danın hiç ödemeyeceğini artık garanti kapsamından çıktığını belirtti. Yani önce ücreti ödeyip yaptırıyormuşuz, sonra müdürlüğün kabul etmesi gerekiyormuş. Etmezse ödemiş olmakla kalıyoruz anlayacağınız.

İlk götürdüğüm servis bana bu konu hakkında tek bir kelime etmedi ve bütün arıza ışıkları anlamsız yere yanarken ne olduğu bile tespit edilmeden Ok verilip bana teslim edildi ve bu durumda o yüksek ücretleri ödemek zorunda kalıyorum.

Servislerin amacı sadece filtre ve yağ değişimi olduğunu düşünseydim 6 senelik aracımı gider daha ucuza sanayide baktırırdım. Bilgilendirme yapılmadığı için yaşanan bu hak kaybını bildirmek zorunda kaldım.
Bu şikayetimi de en kısa sürede bildireceğim. Markadan da böylece soğutmuş oldunuz.

15 Mayıs 2024 15:04 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Suzuki Müşteri Hizmetleri

16 Mayıs 2024 09:28

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili görüşmek için iletişim numaranızdan size ulaşamadık. Ulaşabileceğimiz farklı bir numaranız varsa bizimle paylaşabilir veya 444 57 95 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz. Suzuki Müşteri Hizmetleri

Emre
17 Mayıs 2024 00:04

İletişim numaram geçerli ve beni gün içinde kimse aramadı. Sanırım mesajlarınızı aramadan otomatik gönderiyorsunuz.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
30 Haziran 11:01

Suzuki Servisinden Günlerdir Dönüş Alamıyorum Mağduriyetim Büyüyor

Büşra
26 Haziran 17:25
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
02 Eylül 2024 15:10
Suzuki Dogan Trend Maslak Garanti Kapsamında Aracımız İlgilenmiyorlar
Suzuki Dogan Trend Maslak Garanti Kapsamında Aracımız İlgilenmiyorlar
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
05 Temmuz 2024 10:36
1 Aydır Serviste Olan Suzuki Vitara Ve Markanın Umursamazlığı.
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Tespit Nedeniyle Mağduriyet: Suzuki Vitara Garanti Sorunu

Turgay