Suzuki Servis Hüsranı: Bitmeyen Multimedya Sorunu

Turgay
23 Ocak 2024 20:49

Suzuki'nin bitmeyen çilesiyle başlayayım: 10 yıl boyunca ailece Suzuki marka araçlar kullandık; Swift ve sıfırdan aldığım Vitara ile. Ancak multimedya sistemindeki sorunlar hiçbir zaman çözülmedi. Navigasyon donuyor ve bu sorun sadece benim araçlarımda değil, pek çok Suzuki kullanıcısında da mevcut. Navitech servisi ise bu sorun için kalıcı bir çözüm üretmiyor; biz de sürekli resetleyerek idare ediyoruz. Yıllar önce bu durumu araştırmaları için Suzuki'ye bildirdim. Geçen sene yazın yaptığım kazanın ardından Suzuki servisinde tamir ettirdiğim aracımın tamponu düzgün oturtulmamış, stepne çukuru suyla dolmuş ve sonucunda kötü bir koku oluşmuş. Mahalle kaportacısı bile bu durumu kabul etmeyip aracın arkasına bakmamızı önerdi. Suzuki servisleri ise oldukça yoğun ve tek markaya hizmet vermiyorlar. Servis sonrası geri dönüş bile yapmıyorlar. Araç satışından başka bir dertleri yok gibi. Sorunları sosyal medyada dile getireceğimi söylediğimde herhangi bir tepki vermediler. Park halindeyken aracıma biri çarptı ve kaskom olmasına rağmen artık Suzuki servisine götürmek istemiyorum. Aracı oto sanayide yaptırıp, kredisi bitince satacağım. Suzuki Türkiye'deki ilgisizlik ve sorunlar diz boyu. Acaba Türkiye'de çalışan 200 kişilik Suzuki ekibi var mı? Japon merkezine bu durumu bildirmek gerekiyor; çünkü Türkiye'deki temsilcilikler markanın itibarını zedeliyorlar.

24 Ocak 2024 08:23 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Suzuki Müşteri Hizmetleri

24 Ocak 2024 14:31

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili görüşmek için iletişim numaranızdan size ulaşamadık. Ulaşabileceğimiz farklı bir numaranız varsa bizimle paylaşabilir veya 444 57 95 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz. Suzuki Müşteri Hizmetleri

07 Şubat 2024 15:21

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Suzuki Müşteri Hizmetleri

Kadir sonuçtan memnun

Kadir
11 Ekim 2023 10:20
"Sorunum biraz gecikmeli olsa da giderildi. İlgilenen tüm çalışanlara teşekkür ederim."
Murat sonucu yetersiz buldu

Suzuki Navitech Multimedya Şikayeti Ve Suzuki'nin İlgisiz Kalması

Murat
01 Şubat 2024 16:59
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki SWİFT Sıfır Araç Sorunlu

Cemil
09 Aralık 2023 15:45
Tc Murat sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Vitara'nın Bitmek Bilmeyen Sorunları

Tc Murat