Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki SWİFT Sıfır Araç Sorunlu

09 Aralık 2023 15:45

Ayıplı sıfır araç mal satışı, araç aküsü sorunlu, multimedya sistemi bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, rölanti ayarı sorunlu, dur kalklarda motor durmuyor, park ve geri kamera sensörleri ile kameraları ara sıra çalışıyor. Araç kağıt üstünde 5.0 litre yakıt tüketimi ve tasarruflu olarak reklam edilmişken, 9.0 litre karma tüketim gösteriyor dikkatli kullanımda. Bayiye üç haftalık iletişim sonrasında aracı bıraktım, dört dörtlük ve garantili olarak ve yazılı taahhüt ile geri verirler ya da iade süreci başlatırlar diye umuyorum. Gerçekten çözüm üretilirse durumu takip edeceğim. Suzuki Türkiye ile ilgili olarak, orada gerçek bir müşteri deneyimi ve iletişimi ile karşılaşmadığımı belirtmek isterim.

profile profile profile
09 Aralık 2023 16:00 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Suzuki Müşteri Hizmetleri

13 Aralık 2023 23:17
Suzuki SWİFT Sıfır Araç Sorunlu

Çok değerli çalışanlar servisten emre ve serdar beyler, servis karşılamada irem hanım işlerini layıkıyla yapmaya çalıştılar, ilgilendiler. Ancak sorun Suzuki veya Suzuki Türkiye'de. Araca ne yaptılar bilmiyorum ama 9.0 olan l/100km değeri 6.8 e düştü. Dikkat, 900 kg ve b segmenti ve Hybrid iddiası olan bir araç ve çok dikkatli sürüşte, markanın 5.0 yakacağı reklamıyla. Bu hukuken tüketiciyi aldatmaktır. Kabul edilemez, bu bir ayıplı maldır açıkça. Asla ve asla Suzuki SWİFT'e, bence Suzuki'ye bulaşmayın. Parasının ederi kesinlikle değil. Glx Premium full paket aldım güya, ama o özellikler de beklendiği gibi değil. Hele bir de hiç çalışmayan durda motor kapatma özelliği var ki beni benden aldı, evet hiç çalışmıyor, sebebi de araç şartları sağladığında motor dururmuş, neyse o şartlar artık. Neticede sıfır Suzuki SWİFT almak hem hayal kırıklığı hem de kötü bir ekonomik seçim.

15 Aralık 2023 10:00

Düzeltme: Suzuki SWİFT Hybrid Ankara trafiksiz normal şartlarda benzin tüketim değeri 8.0 litre/100 km dir. Araç 1.100.000 TL, muadili araçlar da o fiyata ve tüketim değerleri max 5-6 litre arasıdır. Suzuki SWİFT alınmaz.

27 Aralık 2023 14:36

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Suzuki Müşteri Hizmetleri

Salih

Teşekkürler eşime almayı düşündüğüm araçtı

Cemil

Bilgilendirme için teşekkürler almayı düşündüğüm bir araçtı biraz daha araştırmaya karar verdim

Suzuki Servis Hüsranı: Bitmeyen Multimedya Sorunu

Turgay