Merve sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 00:02

Bayram tatili için tercih ettiğimiz otel gerçekten yönetim açısından sınıfta kaldı. Yeni açılan bu tesise konum olarak şans vermek istedik temizlik yemeklerin lezzeti iyi ama siparişinizin size ulaşması saatler alıyor. Çalışanlar ilgisiz suratlar beş karış masaya çarpar gibi konulan çatallar kötü bakışlar sizi gerçekten rahatsız ediyor.

Öyle bir duruma getirdiler ki sadece oda kahvaltı sisteminden yararlansaydık dışarıda yemeğimizi huzurla yeseydik dedirttiler. Bizlere bunu tatil ortamında yaşatmaya hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Ve son gün yaşadığımız olay odada bıraktığım güneş gözlüğüm odaya geldiğimde resmen üzerine baskı uygulanmış ve şekli inanılmaz bozulmuş.

Mini bar servisi girdikten sonra yaşamadığı kayıtlardan da belli olmasına rağmen müdüre ilettiğimizde odanıza giren görevlinin asla bir şeye dokunmadığını savundular. Yanlış duymadınız otele belli bir ödeme yapıp gidiyorsunuz sonuçta yeni açılmasına rağmen. Çalışan yeni olmasına rağmen sizi değil onu haklı buluyorlar. Eğer ki durumu düzeltmezlerse durum kötü sonuçlara gidiyor gözlüğümün son halini ekliyorum.

Nurullah
Nurullah

Bende otelden yazıyorum ala carte hizmet veren bir otel siparişiniz üzerine ana yemeğiniz hazırlanıp servis ediliyor fast food değil bunu göz önünde bulundurarak değil bekleme süresi normal çalışanlar kültürlü eli yüzü düzgün insanlar ben çok memnun kaldım

Eski Kaliteyi Aratan Otel Deneyimi

15 Nisan 2025 09:37

Flora Garden Hotel Pişmanlıktır. Sıkıntılı Bir Hotel

28 Ağustos 2024 11:50
Esra sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 09:33