Flora Garden Hotel Pişmanlıktır. Sıkıntılı Bir Hotel

28 Ağustos 2024 11:50

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Burada yazdıklarım kesinlikle art niyet bir yaklaşım ya da kişiselleştirilmiş bir durum değildir. İnsanlar yıl boyunca bir yerlerden kısarak 3-5 günde olsa kafalarını dinlemeye, çocuklarını mutlu etmeye geliyorlar. Bu yorumlarım belkide silinecek, dikkate alınmayacaktır. Bu otele geçen yılda gelmiştim ve memnun kalmıştık. (deniz manzaralı olarak ödediğimiz ve denizi görüyor diye verdikleri odanın denizi görmemesi hariç) 23-27 Ağustos tarihlerinde eşim ve çocuğumla maalesef konakladık. Tek kelime ile bu Hotel pişmanlıktır. Geçen 1 yıllık zaman zarfında güzelim hoteli mahvetmişler, el birliği ile bitirmişler. Geçen yılki yönetim kadrosundan kimse kalmamış. Sırayla yaşadığımız olumlu ve olumsuzlukları sıralıyorum. Otele giriş sağladık.
1-otele girişler 14:00 de yapılmakta. Havlu almaya gittik. Burada koltukta oturan erkek şahıs havlu verme saatleri 12:00 ye kadar diyerek yüksek bir ses tonu ile bizi karşıladı.
2-Havuza girdik, tabi kalabalık. İnsanlar çıplak ayakla tüm çevreyi geziyor gelip o ayaklarla havuza giriyor
3-Yemekler (kahvaltı hariç) kesinlikle çok kötü. İnsan 5 yıldızlı otelde aç kalır mı? Evet kaldık. Giderseniz göreceksiniz. Yemekler bir önceki günden (hepsi değil) ısıtılıp tekrar veriliyor. İlk gün tavuk çöp şiş çıktı. 16-17 yaşlarında ocak başında bir genç arkadaşımız vardı. Yemek çok belirgin bir şekilde hem kokuyor hem de inanılmaz sert ve tatsız. Diğer yemekleri tek tek yazmıyorum. Hotel de o anda bulunan Hotel sahibinin oğluna durumu ilettik. (M****** Bey;çok genç bir kişi olmasına karşın kendisini çok iyi geliştirmiş, diksiyonu düzgün ve disiplinli. Gerekli aksiyonu alacağını belirtti ancak alamadı. Diğer günlerde de devam etti)
4-Snack bar 24 saat aktif şekilde hizmet vermeye başlamış. Geçen yıl yoktu. Burada görev yapan personeller ve diğer bölümlerdeki çalışanlar memnuniyetsiz ve çok agresifler. 2. Nci bir içecek talebiniz olduğunda suratınıza dik dik bakıyorlar. İlgi ve alaka kesinlikle yok.
5-Oda temizliği için resepsiyona söylemeden kimse gelmiyor. Herkes kendi başına hareket ediyor.
6-Geçen yılki animasyon ekibi de ayrılmış. Kalitesi ve etkinliği-yetkinliği düşük bir ekiple bir şeyler yapmaya çalışıyorlar, emek veriyorlar. Ancak;çok basit ve ne yaptığını bilmeyen bir ekip var. 7-Akşam 20:00 den sonra sivrisineklerden dolayı en bir etkinlik ne de dışa alanda oturup bir kahve v. B içemiyorsunuz.

01 Temmuz 2024 15:07

19 Temmuz 2025 00:29

15 Temmuz 2024 12:37
Ünsal sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 14:38