SuperStep New Balance 530 Ayakkabı File Yırtılması

SuperStep New Balance 530 Ayakkabı File Yırtılması
17 Ağustos 2024 10:42

SuperStep mobil uygulamanızdan 27 Kasım 2023 tarihinde New Balance 530 model ayakkabı için 3999 TL ödeme yapmış bulunmaktayım. Ayakkabım 1 yılı dolmadan sağ ve sol ayak olmak üzere iç ve dış (baş ve serçe parmak) kısımında yırtılma kaynaklı deforme oluştu. Ürünü kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra kış aylarına girmiş bulunmakta olup son 3-4 ayda aktif kullanım sağladım. Şu an ayakkabım da kullanılamayacak kadar bir deforme söz konusu. SuperStep'e inceleme için 15.08.2024 tarihinde ayakkabımı kargoladım. Bugün cumartesi 17.08.2024 tarihi saat 10.04 de mesaj gelmiş imalat hatasından kaynaklanmamış iade alamayacağız dendi. Zaten ürünü perşembe 16.30 gibi kargoya verdim ne zaman ellerine ulaştı da hemen red verdiler. Yani inceleme bile yapılmamış. Ayakkabı modelini görüp red vermişler büyük ihtimalle. Şikayet var üzerinden bu firma ve bu markalı ürünlerde hep aynı yerlerde bu tarz deformeler olmuş bu sorunu yaşamadan önce görmüş olsaydım almazdım. Ürünü 4000 TL para ödeyip firmanın ayakkabısının arkasında durmaması gerçekten kötü bir durum. Bu sorunu tek ben yaşamadığım için problemin benden kaynaklandığını düşünmüyorum.

17 Ağustos 2024 11:33 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

17 Ağustos 2024 14:09

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizleri aradık ancak ulaşamadık. Konuyla ilgili e-mail adresinize bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

Özge sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 00:17
Seval sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 11:28
SuperStep New Balance Ürününe Sahip Çık
Merve sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 00:52
Garanti Kapsamındaki Ayakkabının Kısa Sürede Bozulması
Garanti Kapsamındaki Ayakkabının Kısa Sürede Bozulması
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Az Kullanılmış Ayakkabıda Erken Yırtık Ve Garanti Kapsamında Değişim Talebi

19 Ekim 22:20
az-kullanilmis-ayakkabida-erken-yirtik-ve-garanti-kapsaminda-degisim-talebi-1.jpg
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
31 Mart 2024 00:07