SuperStep Müşteriyi Umursamıyor, Yardımcı Olmuyor

30 Ağustos 2024 11:46287

6 Eylül 2024 10:41

Arkadaşlar, Superstep Markası'na daha önce şikayet etmeme rağmen halen bu ayakkabıyı benden iade almak için hiçbir girişimde bulunmuyor. Sürekli telefonda oyalıyorlar, sürekli haber vereceğiz diyorlar, yukarıya ilettik diyorlar. Bu Score ayakkabılarla bu şekilde bekliyorum. Bunlara manevi tazminat davası açacağım, halen dönüş yok. Bir daha da SuperStep'ten hiçbir şey almayacağım. İlgi alakası sıfır, müşteri memnuniyeti sıfır. Dünya markası spor ayakkabı alıyorsun, ayakkabının içi parçalanmasına rağmen üretim hatası değildir diyor. Ayakkabının içi nasıl parçalanabilir? Bakın, dışında hiçbir problem yok. Ayakkabı daha sıfır. Daha 3-4 aylık ayakkabı, dışında hiçbir problem yok. Süper, tertemiz. Süper, tertemiz spor ayakkabı. Ayakkabının ama maalesef içi parçalanıyor, topuk kısmı parçalanıyor. Ve Superstep hiçbir ilgi alaka göstermiyor. Sadece dönüş yapacağız diyorlar, kusura bakmayın diyorlar. Ama hala iade için hiçbir girişimleri yok. Bir daha Superstep'ten hiçbir şey almayacağım. Bunu da tüketici hakları mahkemesine verip hatta tazminat davası da açacağım. Kaç bin liralık spor ayakkabı? Ben bu spor ayakkabıya 4 bin tl para verdim.

30 Ağustos 2024 09:53

Ürünü sizden 5 ay önce aldım ve 2 defa göndermeme rağmen iade almadınız. Bu ürünü almaz iseniz Tüketici Hakem Heyeti'ne vereceğim tazminat davası açacağım. Ürünün içi parçalanıyor dışı parçalansa benim hatam ama bu tamamen kalitesi ile alakalı

30 Ağustos 2024 12:41 (Şikayetten 55 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

30 Ağustos 2024 14:50

Bekleyeceğim teşekkür ederim

12 Ocak 14:46347

SuperStep’ten Aralık ayında Lacoste L-Spin Deluxe Erkek Siyah/Beyaz Sneaker siparişi verdim, ürün elime 1 Aralık’ta ulaş...

Teslim Edilmeyen Sipariş İçin Destek Alamıyorum: Ürünüm Gönderilmiyor

17 Kasım 2025 19:09323

9 Kasım 2025 tarihinde SuperStep mobil uygulaması üzerinden 8307465498862219 numaralı siparişi oluşturdum. Siparişimde N...

Tümünü Gör
SuperStep'in Tüketicileri Yanıltıcı Reklam

SuperStep'inTüketicileri Yanıltıcı Reklam

Beril
SuperStep’ten Aldığım Bir Ayakkabının 21 Gündür Tarafıma Paramın İadesini İstiyorum!

SuperStep’tenAldığım Bir Ayakkabının 21 Gündür Tarafıma Paramın İadesini İstiyorum!

Buse
SuperStep Ayıplı Lacoste Ayakkabı