Aleyna sonuçtan memnun değil

SuperStep Değişim Yapmıyor Ücret İadesi Yapıyor!

14 Ağustos 2024 19:15

27/5/23te SuperStep online kanaldan aldığım Converse ayakkabının uç kauçuk kısmı eridi ve delindi. Ayakkabıyı alalı 1 sene olduğu için incelemeye gönderdim. İnceleme notuna da tamiri/ aynı ürünle değişimi yazdım. Ancak ertesi gün ücret iadesi yapılacağı mesajı geldi. Bana hiçbir şekilde bilgilendirilme yapılmadan iade yapılıp ayakkabı imhaya gönderilmiş. Ayakkabıyı bugünkü fiyatının yarısına aldım. Bir senede 2 katı olmuş. Arayıp sorduğumda online kanaldan alınan ürünlerin inceleme sonucunun ücret iadesi olduğunu mağazadan almış olsam değişim hakkım olduğunu söylediler. Ürün hala üretimde, birebir modeli mağazalarda da onlineda da mevcut. Hem ayakkabıdan oldum hem de şaka gibi bir tutar tarafıma iade ediliyor. Ürünün birebir aynısıyla değişimini talep ediyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurdum. Sonucu bekliyorum.

15 Ağustos 2024 09:25 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Yağmurda Renk Atan Converse Ayakkabı İçin İade Talebim Reddedildi

SuperStep Converse Ayakkabının Sağ İç Topuk Yırtılması İncelemenin Çözülmemesi

28 Haziran 2024 10:08
superstep-ve-skechers-ayakkabi-inceleme-fiyaskosu-2.pdf
superstep-ve-skechers-ayakkabi-inceleme-fiyaskosu-1.pdf
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
20 Eylül 2023 16:35