Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Sunexpress İle Reşit Olmayan Çocukların Güvenliği Konusunda Hayal Kırıklığı

Sunexpress İle Reşit Olmayan Çocukların Güvenliği Konusunda Hayal Kırıklığı
17 Aralık 2024 22:58

B7K6AN rezervasyon numaralı 24 Aralık 2024 İzmir-Berlin uçuşu ile ilgili şikayet ve suç duyurusudur: Sunexpress şirketi reşit olmayan çocuklar adına tek başına seyahat hizmeti sunmaktadır. Telefonda bileti satana kadar duymak istediğimiz her şeyi söylediler ve inanılmaz kibar davrandılar. 8 yaşındaki kızıma yolculuk boyunca refakat edecek olan kişinin bir bayan olmasını istedik ve çocuğumuza yolculuk boyunca eşlik edecek olan kişinin bilgilerini almamızın mümkün olup olmadığını sorduk. Uçuş tarihinden iki hafta önce ararsak bu bilgilere ulaşabileceğimizi söylediler. (Görüşmelerin tarih, süre ve detaylarını ekte paylaşıyor olacağım.) O gün geldi ve aradık, aslında seyahat boyunca eşlik edecek bir refakatçinin olmadığını, sadece kimliği belirsiz bir personel tarafından uçağın kapısına kadar bırakılacağını ve uçakta, sağında ve solunda (kimliği belirsiz) sivillerle yaklaşık üç buçuk saat seyahat edeceğini, ulaştığı yabancı ülkede yine (kimliği belirsiz) yabancı bir havalimanı çalışanı tarafından alınıp 8 yaşındaki kız çocuğumla o devasa havalimanında belki 1 saatlik belki daha fazla sürecek bir süreçten sonra (pasaport kontrolü, tuvalet ihtiyacı, valiz peronunda bekleme vs.) Almanya'daki dayısına teslim edileceğini öğrendik. Sırf bileti satabilmek için bize açıklanmayan ve gizlenen bu kadar detaydan Sunexpress şirketi sorumludur. Devamı ikinci sayfada.

Arzu
Arzu
17 Aralık 2024 22:47

Sırf bileti satabilmek için bize açıklanmayan ve gizlenen bu kadar detaydan Sunexpress şirketi sorumludur. Reşit olmayan bir çocuğun seyahati ile ilgili bir yönetmelik veya süreçle ilgilili yazılı bir bilgilendirme paylaşılmadı. Bu kadar büyük bir sorumluluğun altına girmek, insanları kan*ırmak neden? 8 yaşındaki bir kız çocuğunu o kadar kimliği belirsiz insanın elinde gezdirirken ta*ciz edilme ihtimali göz önünde bulunduruldu mu? Bulundurulmuşsa eğer üreteceğiniz bahaneler aşağıdaki gibi mi olacak mi olacak? A) Çok üzgünüz, uçaktaki sivil, yolculuk boyunca kendisini fark ettirmeden ta*ciz etmiş bizden değil. B) Çocuğu Yurt dışındaki personel tuvaleti geldi diye eşlik etmiş, kimse yokken sıkıştırmış ama bizden değil. Bunun gibi daha nicelerini sayabilirim içim kaldırmıyor. Sunexpress şirketini defalarca aradık ve bilet parasının iadesini talep ettik, bu kadar hassas bir konuyla ilgili yanlış ve eksik bilgilendirme yapıldığı için gerekli bütün yollara başvuracağımı buradan duyurmak istiyorum. (hukuksal, sosyal medya, magazin vs.) Eşim ve ben defalarca aradık fakat kimse yardımcı olmadı. Şikayetimi sizlerde görün ve çocuklarınızı Sunexpress şirketine emanet etmeyin. Su express şirketinin bana bu konuyla ilgili doğru ve eksiksiz bilgi aktarımı yaptıklarını ispat etmelerini, aksi halde bilet parasının tamamının iadesini talep ediyorum. Gereğinin ivedilikle yapılmasını istiyorum.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 22:50
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 00:05

12 Ağustos 2024 10:13