Sunexpress Hava Yolları Uçakta Evcil Hayvan

19 Ocak 2024 06:28

17/01/2024 tarihinde saat 20:35'te Sunexpress havayolu şirketinin Antalya'dan Samsun'a seferini gerçekleştiren uçağın yolcularıydık. Yolculuk esnasında evcil hayvanların yolcular arasında seyahat etmesine izin verilmesine anlam veremiyorum. Hayvanların ayrı bir kabinde bulundurulması gerektiğini düşünüyorum. Ailecek bu durumdan dolayı endişe ve korku içindeydik. Yanımızda 3 ila 4 yaşlarındaki erkek çocuklarımız vardı ve her ikisinin de doğuştan alerjileri mevcut; ancak farklı şeylere karşı alerjikler. Dört yaşındaki oğlum özellikle risk altında çünkü anafilaktik reaksiyonlar geçirebiliyor ve biz de her zaman yanımızda otomatik enjektör taşıyoruz. At, kedi, köpek, dana, tavşan tüylerine ve aynı havayı soluduğunda tehlikeli reaksiyonlar geçirebilecek durumdadır. Uçakta güvenlikle ilgili sürekli uyarılar yapılırken, telefonun uçak moduna alınması, maske takılması ve kemer bağlanması gibi talimatlar verilirken, neden anafilaktik reaksiyonlarla ilgili eğitim verilmiyor? Çalışanlarınıza bu konuda bilgi verilmesi ve evcil hayvanlarla birlikte seyahat edecek alerjik kişilerin sağlığını riske atmadan yolculuk yapmalarını sağlamak gerekiyor. Yolculuktan hemen sonra çocuklarımızı hastaneye götürmek zorunda kaldık ve solunum tıkanması yaşadıkları için hastanede tedavi görmeleri gerekti. Gün boyunca yaşadığımız bu durumu lütfen yetkililer dikkate alsın. Alerjik çocuklarımızın bu şekilde mağdur edilmesinden dolayı memnuniyetsizliğimi ifade etmek istiyorum.

19 Ocak 2024 09:00 (Şikayetten 2 saat sonra)

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 16:47

02 Şubat 2024 20:25

28 Temmuz 2023 20:47

16 Ekim 2023 18:24
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 08:14
Sunexpress Pişmanlıktır/12.40 Da Evime Varma