Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

SunExpress Hava Yolları Bilet Ödemesi İki Kez Alinda Ama Bilet Oluşturulmadı!

26 Temmuz 2024 00:38

Merhaba iyi Günler,

Bugün Düsseldorf - Elazığ uçuşu için iki tane bilet aldım 28 Temmuz için www.sunexpress.com web sitesinden. Cenazemizden dolayı bu biletin gerçekten büyük bir önemi vardı bizim için. Para ideal aracığıyla kesildi ama mailimize biletler gelmedi. Direk müşteri hizmetleriyle irtibata geçtik ve paramızı bir hafta içinde iade edeceklerini belirtiler. Bileti tekrar oluşturmamız için bizi tekrardan web sitesine yönlendirdi müşteri hizmetleri temsilcisi. Bu defa ideal üzere değil de kredi kart üzere rezervasyon oluşturmaya çalıştık ve aynı sorunla karşılaştık. Tekrar hesabımızdan para kesildi ve bilet oluşturulmadı. Toplam €1900, - yakin paramız kesildi kartlarımızdan ve ne bilet ortada ne de başka turlu yardımcı edildi. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümüzde biletin tekrardan onaylanmadığını öğrendik. Durumu açıklamama rağmen sadece telefonda kredi kart ile işlem yapabildiğimizi iletti. 2 çekimden sonra tüm kartlarımızın limiti dolduğu için bu işlemi gerçekleştiremedik. İlk aradığımıza böyle bir imkan bize sunulmadığı için ne yazık ki tekrar web sitesinden biletleri almaya çalıştık ve maalesef ikinci kez mağdur olduk. Cenazemize bu sebepten dolayı katılamıyoruz! Ve yeni bilet alma şansımıza yok para iade edilmediği surece!

Sun Express'te Ödeme Hatası Ve İade Sorunu

04 Kasım 2024 13:32
Sun Express'te Ödeme Hatası Ve İade Sorunu

26 Ağustos 2023 07:06
Sunexpress Hava Yolları Ödeme Yapıldı, Biletler Yok
İsa sonuçtan hiç memnun değil

Bilet Alırken Üç Kez Ödeme Sorunu Yaşamak

17 Aralık 2024 11:45

12 Temmuz 2024 11:28
SunExpress Hava Yolları Uçuş Bileti Bilgisi Olmadan, Hesaptan Çekilen Paranın Geri İade Talebi