Sunexpress Bana Göre Yetersiz

Sunexpress Bana Göre Yetersiz
01 Aralık 2023 11:29

01.12.2023 tarihinde saat 10.50'de İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Van Ferit Melen Havalimanı'na uçuşumuz vardı. Saat 10.05'ten 10.48'e kadar ayakta bekletildik. Saat 10.48'de bize uçağın arıza yaptığını ve uçuşun 1 saat 20 dakika gecikmeli olarak gerçekleştirileceğini, ayrıca uçağın kalkış yerinin değişeceğini ve bunun bilgisinin anonslarla verileceği aktarıldı. Bu durumu kesinlikle kabul etmiyorum. Sonuç olarak, ilk olarak kendimize göre bir plan yapmıştık. İkincisi, yetersiz ve gecikmeli bilgi aktarımı büyük bir sorun teşkil ediyor. Eğer ben geç kalsaydım, acaba uçak beni 1 saat 20 dakika bekler miydi? Dediğim gibi, böyle bir olayı kabul etmiyorum.

01 Aralık 2023 12:43

1 saat 20 dakika geceli 17 dakika oldu, sözde yeni güncellemeye göre iki saat on dakika olarak güncellendi gecikmeli uçuş yani saat 13 00 ancak 20 küsur dakika kaldı ve daha yeni kendi çabalarımla uçuşun yapılması iddia edilen yere geldim daha uçağa girişler başlamadı uçak var mı yok mu onu da bilmiyoruz. Koskoca Sunexpress in bir b planı yok mu yedek bir uçağı yok mu mağdur edilmemiş iyi bir şey mi? Bu konuyla alakalı kendi nezdimde takipçi olacağım mağduriyetimizin maksimum ölçüde giderilmesini istiyorum ancak pek de mümkün bir şey değil zamanın telafisi yok burda bu kadar süredir zamanımız heba ediliyor

01 Aralık 2023 13:09 (Şikayetten 1 saat sonra)
04 Aralık 2023 16:06

Ne zaman geri dönüş sağlamayı düşünüyorsunuz?

07 Aralık 2023 19:12

Saygıdeğer Sunexpress ekibi konu tarafımca zaman aşımına uğramadan, size arz ettiğim konuyla ilgili yaşanan gelişmeleri bana aktarmanızı talep ediyorum. Bana yazmış olduğunuz cevapta konun incelenip bana bilgi verileceğini söylemiştiniz. Korkarım bana cevap verme süreniz uçağınızın geç saate yetersiz bilgi aktarımından kalkmasından dolayı yaşadığım mağduriyet süresini de geçti en yakın zamanda cevap bekliyorum.

Olgun sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 18:33

21 Aralık 2024 10:49

21 Şubat 2025 13:08
Sunexpress İle Yaşanan Uçuş Gecikmeleri Ve İletişim Eksiklikleri
Sunexpress İle Yaşanan Uçuş Gecikmeleri Ve İletişim Eksiklikleri
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 14:33
Ali sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2023 15:38
SunExpress Hava Yolları Saat 8.20 De Olan Uçağımın 15.00 A Ertelenmesi