Story Gelinlik Kusurlu Ürün Satıyor

13 Aralık 2023 18:04

Gelinliği satın aldık. Muhafaza ederek bir köşeye astık, düğünüme daha birkaç ay vardı. Gelinliğimi çok beğenerek aldım ve bir süre sonra tekrar incelemek istedim. Kumaşta renk değişimleri meydana gelmiş, gelinlik morarmış ve pembeleşmişti. Firmayla iletişime geçtik, düğüne bir ay kala gelinliği getirmemizi söylediler çünkü sorunun tekrar edebileceğini belirttiler.
Firmaya giderek durumu izah ettik, gelinliğin onların hatası olduğunu kabul ettiler ancak sadece kuru temizleme yapabileceklerini ifade ettiler. Gelinlik giyilemeyecek durumdaydı.
Fiyat farkı ödeyerek değiştirmek istedik. Fakat bunu kabul etmediler. Aramızda tartışma yaşandı. Çalışanın tavrı çok saygısızdı, bizi dükkanlarından kovar gibi gelinliği zorla bir torbaya sıkıştırdı ve mağazadan ayrılmamızı istedi. Polis çağıracağını söyledi. Biz polisi aradık, ürünün ödemesini nakit yaptığımız ve elimizde fatura olmadığı için polis fatura talep etti. Çalışan faturanın verildiğini iddia etti ama fatura henüz kesilmemişti. Hemen geçmiş tarihli bir fatura kesildi. Bu sırada nişanlıma yanlışlıkla bir ekran görüntüsü gönderildi ve faturanın kesilmediğini kendi elleriyle itiraf etmiş oldular.
Mağazadan ağlayarak ayrıldım ve gerekli tüm mercilere başvuracağımı belirtmek istiyorum. Çalışan bayan, anneme, bana, nişanlıma ve yengeme karşı saygısız davrandı ve nişanlımın üzerine yürüdü. Bu dönemde gözyaşı ve mağduriyet yaşadım.
Satış süreci boyunca çok ilgililer, ancak en ufak bir sorun yaşandığında 'biz sattık ve bitti' tavrını takınıyorlar. Hakkımı tüm hukuki yollarla ve belgelerle arayacağım. Benzer bir sorunu başkalarının yaşamaması adına bu deneyimi paylaşma gereği duydum.

profile profile profile

25 Haziran 2023 13:51
İkra Moda Gelinlik Kına Günü Elbisesi İle İlgili Yaşadığım Sorunlar
Asiye sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2025 16:26
Henne Gelinlik Müşteri Memnuniyeti Sıfır
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 13:32

08 Eylül 2024 21:55