İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
23 Aralık 2024 01:05

Amazon.com.tr üzerinden satın aldığım Stanley GO Quick Flip Paslanmaz Çelik Termos, 0.70 litre ürünü 27 Ağustos tarihinde elime ulaştı. Ancak termosun su sızdırma problemi yaşaması nedeniyle, sizin yetkili servisiniz olan Kutup Ayısı firmasının web sitesindeki garanti formlarını doldurarak tarafınıza ilettim. Gönderdiğim formda ve fotoğraflarda termosumda hiçbir fiziki hasar (ezik, çizik, darbe vb.) bulunmadığını detaylıca açıklamıştım.

Buna rağmen, tarafınızdan aldığım geri dönüşte şu şekilde bir mesaj iletildi:
“Sayın İsmail s***; ezik-çizik-darbe kaynaklı, koku şikayeti gibi sorunlar ve bu durumların meydana getirdiği arızalar üretim kaynaklı arızalar değildir. Servisimiz sadece ısı problemi, sızdırma ve çok nadir karşılaştığımız paslanma problemlerinde garanti kapsamında inceleme yapmaktadır. Bundan dolayı 70762-29704 numaralı talebinizle ilgili işlem yapamayacağımızı üzülerek bildiriyoruz.”

Bu cevaptan anladığım kadarıyla, şikayetim ve gönderdiğim belgeler yeterince incelenmeden standart bir yanıt verilmiş. Termosun su sızdırma problemi garanti kapsamında değerlendirilmesi gereken bir durumdur ve tarafıma bu konuda hiçbir destek sunulmadı.

Ayrıca, müşteri hizmetleri ile iletişim kurmak tam bir çileye dönüştü:
• Defalarca müşteri hizmetlerini aradım, her defasında 8-10 dakika bekletildikten sonra tüm görevlilerin meşgul olduğu söylendi ve ardından sesli mesaj kutusunun dolu olduğu belirtilerek görüşme sonlandırıldı.
• Nihayet bir yetkiliye ulaştığımda bana bir WhatsApp numarası verdiler ve termosun sızdırdığına dair videoları bu numaraya göndermemi istediler. Dedikleri gibi videoları gönderdim, ancak yine tarafıma hiçbir dönüş yapılmadı.
• WhatsApp üzerinden gönderdiğim mesajlar ve tekrar tekrar yaptığım aramalarda hiçbir yetkiliye ulaşamadım.

Stanley gibi kaliteli bir marka tercih ederken, yetkili servis ve müşteri hizmetlerinden bu derece kötü bir deneyim yaşamayı asla beklemezdim.
Hem ürünün garanti süreci hem de müşteri desteği konusunda yaşadığım bu sıkıntılar nedeniyle büyük hayal kırıklığı içindeyim.

27 Ağustos’ta teslim aldığım Stanley GO Quick Flip Termos’un su sızdırma problemi garanti kapsamında incelenmeli ve çözüm sunulmalıdır.

Lütfen şikayetimi acilen inceleyip tarafıma geri dönüş yapın. Aksi takdirde, Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurmaktan çekinmeyeceğimi belirtmek isterim.

Kutup Ayısı ve Stanley yetkililerinin acil çözüm sunmasını rica ediyorum.

Stanley Termosum İkinci Kullanımda Sızdırmaya Başladı Çözüm Bulamıyorum

Seher
15 Ağustos 2025 23:03
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Stanley Termosun Sıcak Tutma Özelliği Kısa Sürede Kayboldu, Garanti Desteği Sağlanmadı

Gülcan
10 Ekim 2025 10:03

Gülhan
18 Şubat 2025 16:58
Stanley Termos: Isı Tutmayan Hayal Kırıklığı
Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Stanley Termosum Isıyı Korumuyor Ve Garanti Talebim Reddedildi

Nesrin