Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Stanley Termos Kapak Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çilesi

16 Aralık 2024 12:34

Stanley marka termosun kapağı kırıldı. Resmi tedarikçisi olan Kutup Ayısı firmasının müşteri hizmetlerini aradım. 10-15 dakika telesekreteri dinledikten sonra hatların yoğun olduğu anonsu ile telefon yüzüme kapandı. Bunun üzerine İstanbul Karaköy’de bulunan Kutup Ayısı mağazasına gittim. Kasada tabelada yazan isme bire bir uyan bir arkadaş, anlaşılmaz Türkçesi ve umursamaz tavrıyla online sayfa üzerinden servis talep formu doldurmamı, başka bir şey yapamayacaklarını belirtti. Online sistem üzerinden servis talep formu doldurdum. Herhangi bir geri dönüş ya da bilgilendirme alamadım. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve yine 10-15 dakika bekleyip aynı sonuçla karşılaştım. Telefon yüzüme kapandı. Stanley gibi kalitesini kanıtlamış bir markanın böyle kalitesiz bir firma ile çalışmasına anlam veremiyorum. Daha kaliteli bir partner seçmeleri gerektiğini düşünüyorum. Düşünce ve şikayetlerimi, internetteki onlarca şikayeti de referans göstererek Stanley genel merkezine mail olarak ileteceğim. Umarım onlar işlerine ve müşterilerine Kutup Ayısı denilen firmadan daha saygılıdır.

25 Aralık 2024 08:17

Ben ücreti ile yeni kapak rica ediyorum ya da öyle bir öneri bekliyorum Böyleleri bu ülkede ticaret yapıyor suç onlarda değil biz tüketicilerde!.

Derya
23 Temmuz 2024 12:10
Stanley Termosun Kapağı Kırıldı

Yağmur
13 Eylül 2023 17:31
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
10 Şubat 2025 16:33
Stanley Termosun Garantisi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Gunsen sonuçtan hiç memnun değil

Stanley Termos Kapak Değişimi İçin Hiçbir Geri Dönüş Alamadım

Gunsen