Erdem sonuçtan çok memnun

Sompo Sigorta Hasar Dosyasının Eksper Raporunu Göndermiyor

27 Nisan 2024 16:48
Erdem'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim. Günlerdir kendim bildirim oluşturarak çözemediğim sorunu Şikayetvar sayesinde çözebildim. Bilseydim böyle hızlı olacağını kendim bireysel hiç uğraşmazdım :) Yanlış anlaşılmasın buradaki sitemim Sompo Sigorta'ya değil iş bilmeyip beni defalarca yanlış yönlendiren müşteri temsilcilerine.”

Sompo Sigorta'dan 2024307166800 dosya numaralı hasar dosyamın eksper raporunu günlerdir alamıyorum. Karşı tarafın sigortasından değer kaybı başvurusu yapacağım ancak belirttiğim evrakı Sompo Sigorta'dan defalarca bildirim oluşturmama rağmen alamadım. Müşteri temsilcileri bildirimlere dönüş yaptığında öncelikli olarak dosyanın servisten alınacağını belirtti servisi aradığımda bu tamamen sigortayla alakalı bir belge olduğunu servislerden alamayacağım belirtildi. Tekrar talep oluşturdum. Bu defa dönüş yapan müşteri temsilcisi dosya numarasını belirtmeme rağmen alakasız başka bir dosyanın evrakını tarafıma gönderdi. Bu kadar amatörlük gerçekten beni günlerdir şaşkınlığa uğratmış durumdadır. Hala istediğim evrak tarafıma iletilmediğinden başvurumu yapamıyorum. Sompo hizmetlerinden genel olarak memnun olmama rağmen çağrı merkezi elemanlarının amatörlükleri, farklı farklı konuşmaları gerçekten şirkete yakışmamaktadır. Durumun düzeltilip en kısa sürede hasar eksper raporunun tarafıma iletilmesini talep ediyorum. Bir belgeye ulaşmak bu kadar zor olmamalı.

28 Nisan 2024 23:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Erdem T, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuza istinaden eksper raporu mail adresinize gönderilmiştir. Saygılarımızla, Sompo Sigorta A.Ş

29 Nisan 2024 00:33

Çağhan sonucu yetersiz buldu

Kasko Hasar Dosyam 12 Gündür Sonuçlandırılmıyor, Mağduriyetim Artıyor

Çağhan
07 Ekim 2025 12:36
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Sompo Sigorta: Ödeme Belirsizliği Ve Gecikme Sorunu

Yasin
12 Ocak 2025 15:17
Sompo Sigorta: Ödeme Belirsizliği Ve Gecikme Sorunu
Bilge sonuçtan çok memnun

Bilge
29 Nisan 2025 15:45
"Sorunumu kısa sürede çözdükleri için teşekkür ederim"
Birol sonuçtan çok memnun

Birol
24 Aralık 2024 21:59
"Sorun halloldu, gecikmeler arabulucu firma yüzünden yaşanmış meğerse. Teşekkürler..."
Süleyman sonuçtan çok memnun

Süleyman