Burak sonuçtan hiç memnun değil

Şok Net Ve Oris İnternet İle İletişim Sorunları

Şok Net Ve Oris İnternet İle İletişim Sorunları
14 Kasım 2024 20:48

8838279257 numaralı hizmet aldığım Şok Net internet, 29.06.2023 tarihinde 9 ay kullandıktan sonra müşteri hizmetleri tarafından arandım ve yeni girişim olduğumuz Oris internet sağlayıcısına ödeme yapacağım söylendi. Kabul ettim ancak Oris internetin müşteri hizmetlerine 30 kere aramama rağmen ulaşamıyorum ve internet çekmiyor. Şok Net'ten aldığım taahhütsüz interneti iptal etmek istiyorum fakat müşteri hizmetleri beni başka bir birime aktaracağını söylüyor ve o birime bir türlü ulaşamıyorum. Bir gün boyunca müşteri hizmetlerine ulaşmak için elimden geleni yaptım ancak cevap alamıyorum. Abonesi olduğum internetin taahhütsüz olması nedeniyle ve mağdur edildiğim için evdeki internetimi kullanamıyorum. Herhangi bir ücret ödemeden taahhütsüz internetimin iptal edilmesini istiyorum. Müşteri hizmetleri benimle argo konuşuyor ve sanki bir kabadayıyla görüşüyormuşum gibi hissediyorum. Şok Net, müşterisini kabadayıların eline teslim etmiştir. İnternet aboneliğimin bir an önce iptal edilmesini ve müşteri hizmetlerinin bana ulaşmasını talep ediyorum. Aksi takdirde, arkamdan olmayan ücretler çıkartılırsa elimdeki sözleşmeyle adli makamlara Şok Net'i şikayet edeceğim. Lütfen taahhütsüz aboneliğimi iptal edin. Artık Şok Net ve Oris internet kullanmak istemiyorum, internetimi iptal etmek istiyorum.

15 Kasım 2024 07:51 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Burak E., Talebiniz ilgili departmanımıza iletilmiş olup en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Burak
29 Kasım 2024 08:45

İnternet aboneliğim bu ayın 23'ünde iptal edildi müşteri hizmetleri bana dedi ki size adres vereceğiz kiralanmış olduğunuz modemi adresimize geri gönderin tekrar bir haftadan beridir müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum modemi gönderebilmek için bir adres istiyorum müşteri hizmetleri size geri dönüş yapacağız diyorlar herhangi bir dönüş yok modemle ilgili herhangi bir ücret tarafıma yansıtılırsa aldığım bilgiler yazdığım belgeler hepsi tüketici hakemi'nde sunulacaktır bir internet firmasının bu kadar sorunu olabileceği aklıma gelmezdi bir an önce modemi gönderebileceğim adres istiyorum bir an önce Şok Net'ten kurtulmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun

Şok Net Ve Oris Telekom Pişmanlığı

19 Eylül 2024 23:49

İptal Edilen Abonelikten Yıllar Sonra Haksız Fatura Mesajları Alıyorum

30 Mayıs 12:01

Abdurrahman
11 Ocak 16:11
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Yaşar
16 Aralık 2024 18:55