Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 20:40

Ürünü bağlatalı 3 ay falan oluyor ve düzgün bir şekilde kullanamıyoruz, sürekli modemi aç kapa yapıyoruz. İnternet geliyor, sonra tekrar gidiyor. Şimdi ise internete bağlanamıyoruz, yetkilendirme gerekiyor diye bir hata alıyoruz. Sürekli bu problemi yaşıyoruz, ne yapalım hattı kapattıralım mı? Kullanamıyoruz, sürekli hata, sürekli problem. Çözüm bulursanız seviniriz, son çare hattı kapattıracağız. Günü gelmeden fatura ödüyoruz ama karşılığında hizmet alamıyoruz. Sürekli aynı, bağlantı yok, internet yok, yetkilendirme sorunu, modem aç kapat, hep aynı, hep aynı.

25 Ağustos 2024 18:10

4 günden fazla oldu ama tarafımıza dönüş arama, ya da sorun çözümü hiçbir şekilde yapılmadı. Kullanamadığımız internetin boşuna ücretini ödüyoruz, ama internetim yok modem kırmızı yanıp duruyor yetkilendirme istiyor. Kullanmadığımız internetin ücretini isteyeceksiniz yakında, bir haftaya yaklaştı, şikayet yazalı ama hala hiçbir şekilde bir işlem yapılmadı, sorunda aynı devam ediyor, kapattırmamız gerekecek sanırım, bunu istiyorsunuz. Tekrar belirtiyorum ilk günden beri kullanamadığımız internetin ücretini ödüyoruz. Hak mı bu?

21 Ağustos 2024 14:41 (Şikayetten 18 saat sonra)
22 Ağustos 2024 12:23
Şok Net İnternet Bağlanmıyor Kopuyor Ve Yetkilendirme İstiyor

48 saatten fazla oldu tarafımıza dönüş arama, ya da sorun çözümü hiçbir şekilde yapılmadı. Kullanamadığımız internetin boşuna ücretini ödüyoruz, ama internetim yok modem kırmızı yanıp duruyor yetkilendirme istiyor

28 Ağustos 2024 13:08
29 Ağustos 2024 11:40

Arıyoruz verdiğiniz numarayı, sadece bant kaydı ile konuşuyoruz, karsimizsa muhatap konuşacak kimse yok çıkmıyor, bant kaydı çıkıyor 3e bas 5e bas şunu yaptınız mı bunu yaptınız mı deyip duruyor. Ve sonuç aynı karşımızda muhatap yok, diyorsunuz ki su saatler arası arayın diye arıyoruz ama kimseyle konuşamıyor sorunumuzu cozemiyoruz... Ve hala sorunumuz devam etmekte. Ne yapıyorsanız yapın sorunumuzu giderin, bağlattırdığımız günden beri kullanamadığımız internetin de iadesini ya da kaç ay kaç gün ise faturalanmamasini istiyorum. Teknik ekipmi göndereceksiniz hattı modemimi değiştireceksiniz, ne yapıyorsanız yapıp işimizi çözün.

31 Ağustos 2024 08:57
Şok Net İnternet Bağlanmıyor Kopuyor Ve Yetkilendirme İstiyor

Teknik ekip gelip bakıp gitmiş, ama sorunu cozmemeden gitmiş, madem bu işi yapamıyorsanız, yapan kişilere yönlendirin. Boşuna fatura ödemek istemiyorum, ve sorunumun bir an önce çözülmesini istiyorum, eve teknik ekip gelip, sorunu çözmeden gitmek, mantikliki sizce.

01 Ağustos 2024 19:33
Şok Net İnternete Bağlanamıyorum Lütfen

Oğuzhan
16 Haziran 2025 00:01
Üç Gündür İnternet Yok, Müşteri Hizmetlerinden Destek Alınamıyor
Yunuss sonuçtan hiç memnun değil

Yunuss
02 Mayıs 2024 22:58
Şok Net Hız Problemi Lütfen Artık Bu Sorun Çözülsün
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 23:57

24 Eylül 2024 20:07
Şok Net Acil Çözüm Lütfen, Ulaşamıyorum Ve Geri Dönüşte Yapılmıyor.!