Ayaz sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 14:54

Şok Marketten ayrı zamanlarda 5 adet

31 Ocak 2024 09:33

Şok Marketten ayrı zamanlarda 5 adet ' Sakura LED 15 watt ' ampul aldım. 1 ay geçti ve tek tek yanıp bozulmaya başladılar. Mağazaya gittim ve durumu anlattım, yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Piyasa elektrikçisinden tedarik ettiğim 9 watt'lik LED ampul tam 3 yıldır hâlâ çalışmakta. Ürün aldığım zaman bile en kötü 6 ay garanti veriyorlar. 3 yıllık ampul bozulmuyor ama 1 aylık ampüller tek tek bozulup çöpe gitti. Verdiğim paranın karşılığını bile vermeden bozuldular. Bu mağduriyetin çözüme kavuşması için olumlu bir sonuç bekliyorum. Fatura hâlâ bende saklı. 18 Aralık 2023 tarihinde oluşturmuş olduğum şikayetime hâlâ sonuç için dönüş yapılmadı ve aynı şikayeti yeniliyorum. Şok marketten elektrik-elektronik ürün alınmaz, muhatap bulunmaz

18 Aralık 2023 15:18 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, ürünün tam adını, ürünün üretici firmasını ve fiş numarasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

19 Aralık 2023 20:58
Şok Market LED Ampul Arızaları Ve Çözüm Beklentisi

Fişin üzerinde her şey yazılı. İş yeri mersis numarası, tarih ve fiş numarası mevcut. Fişte mevcut olan ürünün alt tarafını da kalemle işaretledim. Sakura LED ampul Bey 15 watt'lik ürün. Ürünlerin ücret iadesini talep ediyorum. İyi çalışmalar

19 Aralık 2023 20:59

19 Aralık 2023 21:17

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar sisteminde yapılan güncellemeler sebebiyle yüklemiş olduğunuz görselleri görüntüleyememekteyiz. Size yardımcı olabilmemiz için ilgili bilgileri yazıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. İyi Günler Dileriz.

20 Aralık 2023 11:51

Şok Marketler ticaret a. Ş 2737 Diyarbakır Ataşlar Bağcılar mah. 1158. Sok. No:15 Bağlar/Diyarbakır. Tarih: 23.10.2023 Saat: 18:24:45 Fiş no: 0217 Sakura LED ampul bey 33.95 TL Sakura LED ampul bey 33.95 TL Tarih: 02.11.2023 Saat: 19.27.12 Fiş no: 0229 Sakura LED ampul bey 33.95 TL Tarih: 03.11.2023 Saat: 18:38:55 Fiş no: 0175 Sakura LED ampul bey 33.95 TL Sakura LED ampul bey 33.95 TL Toplam 5 adet almıştım ve 1 ay içerisinde hepsi bozuldu.

20 Aralık 2023 12:12

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

25 Aralık 2023 16:44

Merhaba. Hâlâ beklemedeyim. Çözüm için dönüş bekliyorum

11 Ocak 2024 09:46

20 günden fazla bir zaman önce açmış olduğum şikayet talebim hâlâ çözüme kavuşturulmamıştır. Geri dönüş yapan da yok. Ürünün arkasında duran bir marka göremiyorum.

23 Ocak 2024 00:17

1 ( bir ) ay etti şikayete dönüş yapılmadı. Şok marketten alışveriş yapılmaz. Muhatap yok! Bu benim düşüncem ve mağduriyetim de ortada. 5 adet ampul 1 ay mı dayanır

26 Ocak 2024 14:18

18 Aralık 2023 tarihinde oluşturmuş olduğum şikayete hâlâ dönüş yapılmadı. Şok marketi kınıyorum

07 Şubat 2024 15:05

Şikayete henüz somut bir adım atılmamıştır. Sürekli otomatik cevaplama mesajları ile tüketiciyi oyalayıp bezdirmek istiyorlar. Şok marketten elektrik elektronik ürünleri almamaya özen gösterin ve aldırtmayın kimseye. Piyasa elektrikçisinden 20 w'lik ampulü 50 TL'ye aldım ve 1 yıl da garantili olarak. Küçük esnafın kıymetini bilin. Söz uçar yazı kalır terimi, şok markette işe yaramıyor. Alışveriş fişim hâlâ bende saklı ve neredeyse 50 gündür dönüş yapmadılar. Yaşasın küçük esnaf

19 Şubat 2024 14:19

Tam 2 ay etti ve hâlâ çözüm sunmuş değiller. Bu şikayet ile ilgili ne mesaj ne mail ne de arama yapılmadı. Herkes hak ettiğini bulacak elbet

23 Mart 2024 00:39

3 aydan fazla zaman geçti ve hiçbir şekilde tarafıma dönüş yapılmadı. Şok marketten elektrik elektronik ürünlerini kesinlikle almayın derim. Kendi paranızla rezil olursunuz. Yalandan otomatik mesaj atıyorlar ve sonrasında da kesinlikle dönüş sağlanmıyor. Faturaları hâlâ bende mevcut, bozuk olan ürünleriyle birlikte. Hakkımı helal etmiyorum.

23 Temmuz 2024 16:52
Şok Market LED Ampul Arızaları Ve Çözüm Beklentisi

4 ay etti dönüş yok. Şok marketlerden kesinlikle elektrik elektronik ürün almayın ve aldırmayın. Küçük esnaf bu konularda daha nazik ve daha anlayışlı yaklaşmaktadır

Caner sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 06:17
Ayaz sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 03:00
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Şok Markette Satılan Sakura LED Ampulün Ömrü Çok Kısa Kalitesiz.

31 Ekim 2023 10:33

18 Mayıs 2025 11:19